Libnet.ro
UNICEF

08:45

Basescu despre Blaga: 21 de ani cat am lucrat impreuna nu se sterg din cauza opiniilor politice

B1 B1,
Basescu despre Blaga: 21 de ani cat am lucrat impreuna nu se sterg din cauza opiniilor politice

Presedintele Traian Basescu a spus, duminica, dupa inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, ca a mers la Petrileni pentru ca asa i s-a parut frumos, iar 21 de ani cat a lucrat impreuna cu. continuă pe B1

Basescu, despre Blaga: 21 de ani cat am lucrat impreuna nu se sterg din cauza opiniilor politice

Presedintele Traian Basescu a spus, duminica, dupa inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, ca a mers la Petrileni pentru ca asa i s-a parut frumos, iar 21 de ani cat a lucrat impreuna cu.

Basescu despre Blaga: 21 de ani cat am lucrat impreuna nu se sterg din cauza opiniilor ...

Presedintele Traian Basescu a spus, duminica, dupa inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, ca a mers la Petrileni pentru ca asa i s-a parut frumos, iar 21 de ani cat a lucrat impreuna cu presedintele democrat-liberal nu se pot sterge din cauza opiniilor politice diferite, relateaza Mediafax. Asa e frumos, si el a venit cand au murit parintii mei, si cand a murit mama, si cand a murit tata. Ne ducem unii la altii, ca asa-i viata, chiar daca avem pareri politice putin diferite, 21 .

VIDEO Traian Basescu, despre relatia cu Vasile Blaga: 21 de ani cat am lucrat impreuna nu se sterg pentru ca ai o parere diferita in politica

Presedintele Traian Basescu si Emil Boc, fostul premier al Romaniei au participat la funeraliile lui Antim Blaga, tatal lui Vasile Blaga, presedintele PDL. Cei doi nu au stat pana la finalul slujbei, ei plecand de la inmormantare cand convoiul s-a indreptat spre cimitir.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )