Libnet.ro
UNICEF

11:45

Basescu, despre numirea lui Silaghi la Transporturi: Vedem, mai reflectez. As vrea sa discut si cu Antonescu

B1 B1,
Basescu, despre numirea lui Silaghi la Transporturi: Vedem, mai reflectez. As vrea sa discut si cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu vorbit vineri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, despre posibila nominalizare a lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor, in locul lui Relu. continuă pe B1

Basescu si Ponta au discutat la Cotroceni despre numirea lui Silaghi la Transporturi.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, sa discute si despre o eventuala numire a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, transmite Mediafax. Discutia a avut loc dupa intrevederea sefului statului cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, au declarat surse oficiale. Si premierul Ponta s-a intalnit, luni seara, cu directorul FMI. Presedintele Basescu a declarat marti la intalnirea cu .

Ponta, despre numirea lui Silaghi: Pana luni vom sti ministrul la Transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu a fost inca contactat de presedintele Traian Basescu pe tema numirii lui Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor, dar ca asteapta un raspuns, probabil, pana.

Victor Ponta a discutat cu Basescu despre posibilitatea numirii lui Silaghi la Transporturi; presedintele se mai gandeste

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca a avut marti o discutie cu presedintele Traian Basescu despre posibilitatea numirii liberalului Ovidiu Silaghi in postul de ministru al Transporturilor, ramas vacant saptamana trecuta, dupa revocarea lui Relu Fenechiu, potrivit Agerpres.

Basescu si Ponta au discutat despre numirea lui Silaghi la MT

Update 15:09 Deputatul Ovidiu Silaghi a fost validat azi prin vot, de Biroul Permanent National BPN) al Partidului National Liberal PNL) pentru postul de ministru al Transporturilor.

Basescu, despre posibila numire a lui Ovidiu Silaghi la Transporturi: As vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu. Voi vedea daca isi mentine propunerea

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca reflecteaza asupra posibilitatii numirii lui Ovidiu Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor, precizand ca vrea sa discut subiectul si cu presedintele PNL, Crin Antonescu si sa vada daca acesta isi mentine propunerea.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Intrebat despre numirea lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor, presedintele Basescu a raspuns: Sa vedem, mai reflectez, nu va ascund ca as vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa discut si cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Sa vedem, mai reflectez, n.

Elena Udrea: Numirea lui Silaghi la Transporturi, o prostie colosala

Deputatul PDL Elena Udrea consider ca nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la ministerul Transporturilor reprezinta o dovada de prostie colosala atat din partea liberalilor, dar si a premierului Victor Ponta.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu, vedem daca mentine ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Stire in curs de actualizare.

Premierul si presedintele au discutat la Cotroceni despre acordul FMI si numirea lui Silaghi la MT. Ce s-au inteles Ponta si Basescu

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta in principal despre noul acord care poate fi incheiat de Romania cu FMI, ocazie cu care au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )