Libnet.ro
UNICEF

10:45

Basescu despre OUG privind interceptarile: Foarte probabil, daunele produse dosarelor penale de domnii Iohannis si Ciolos vor fi majore

Adevărul Adevărul,
Basescu despre OUG privind interceptarile: Foarte probabil, daunele produse dosarelor penale de domnii Iohannis si Ciolos vor fi majore

Fostul presedinte Traian Basescu se intreaba daca este constitutionala OUG privind interceptarile, spunand ca exista doua articole din Constitutie care fi vor exploatate la sange de catre avocati si foarte probabil daunele produse dosarelor penale de domnii Iohannis si Ciolos prin avizarea in CSAT, respectiv aprobarea in Guvern, vor fi majore. continuă pe Adevărul

Traian Basescu despre OUG privind interceptarile: Un ghiveci al ambitiilor

Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor a devenit un ghiveci de ambitii al sefilor institutiilor de forta ale statului, considera fostul presedinte Traian Basescu, criticand OUG adoptata vineri de Guvern pentru ca s-a ajuns la un numar mult.

CSAT a avizat OUG privind interceptarile. Klaus Iohannis: Va reprezenta o solutie, fie si temporara, la o problema ce preocupa institutiile si opinia publica

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la finalul sedintei extraordinare a CSAT convocata dupa ce Curtea Constitutionala a publicat motivarea deciziei prin care.

Ordonanta de urgenta privind interceptarile, adoptata de Guvern

Iohannis: CSAT a avizat Ordonanta de Urgenta privind interceptarile --------- *ACTUALIZARE 21:54 Guvernul a adoptat in aceasta seara, intr-o sedinta speciala, ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, a declarat ministrul Justitiei, Raluca Pruna. *ACTUALIZARE 19:55 CSAT a avizat favorabil OUG privind interceptarile propusa de Ministerul Justitiei, a anuntat in aceasta seara presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. *ACTUALIZARE 19:50 CSAT s-a incheiat *ACTUALIZARE 11:26 Ciolos: OUG privind interceptarile reprezinta o solutie de moment; important e sa nu se opreasca cercetarile in justitie.

Iohannis: CSAT a avizat Ordonanta de Urgenta privind interceptarile

ACTUALIZARE 19:55 CSAT a avizat favorabil OUG privind interceptarile propusa de Ministerul Justitiei, a anuntat in aceasta seara presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. CSAT a avizat favorabil acest proiect si adoptarea lui de Guvern va reprezenta in acest moment o solutie, fie ea si temporara, la o problema care preocupa deopotriva atat institutiile statului, cat si opinia publica, a declarat seful statului. *ACTUALIZARE 19:50 CSAT s-a incheiat *ACTUALIZARE 11:26 Ciolos: OUG privind interceptarile reprezinta o solutie de moment; important e sa nu se opreasca cercetarile in justitie.

and Sedinta CSAT, in urma deciziei CCR privind interceptarile

ACTUALIZARE 11:26 Ciolos: OUG privind interceptarile reprezinta o solutie de moment; important e sa nu se opreasca cercetarile in justitie Ordonanta de urgenta privind interceptarile reprezinta o solutie de moment, important fiind sa nu se intrerupa cercetarile in justitie, a declarat vineri premierul Dacian Ciolos.

Sedinta CSAT, in urma deciziei CCR privind interceptarile

ACTUALIZARE 11:26 Ciolos: OUG privind interceptarile reprezinta o solutie de moment; important e sa nu se opreasca cercetarile in justitie Ordonanta de urgenta privind interceptarile reprezinta o solutie de moment, important fiind sa nu se intrerupa cercetarile in justitie, a declarat vineri premierul Dacian Ciolos.

''Un ghiveci al ambitiilor ''

Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor a devenit un ghiveci de ambitii al sefilor institutiilor de forta ale statului, a scris fostul presedinte Traian Basescu pe Facebook, criticand OUG adoptata vineri de Executiv pentru ca s-a ajuns la un numar mult prea mare de institutii cu drept de interceptare.

Basescu critica OUG data de Guvern pe tema interceptarilor

Presedintele Miscarii Populare si fostul sef de stat Traian Basescu critica, pe pagina sa de Facebook, ordonanta de urgenta privind interceptarile.

Dacian Ciolos, despre OUG care vizeaza interceptarile: Important este sa nu se intrerupta procesul de cercetare in justitie

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca ordonanta de urgenta privind interceptarile reprezinta o solutie de moment, astfel ca este important sa nu se intrerupa cercetarile in justitie.

Tariceanu, Basescu si o membra a Uniunii Judecatorilor saluta decizia CCR privind interceptarile

Calin-Popescu Tariceanu, Traian Basescu si Dana Garbovan, membra a Uniunii Nationale a Judecatorilor, considera ca decizia CCR privind interceptarile SRI in justitie este corecta si normala. Presedintele Senatului a spus ca decizia Curtii pune lucrurile intr-un fagas corect, iar Basescu, a declarat ca era necesara interventia CCR. Dana Garbovan, membra a Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, a apreciat ca aceasta este un pas spre normalitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )