Libnet.ro
UNICEF

07:15

Basescu: Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu ajungem la o solutie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu ajungem la o solutie

Update Fac aceste precizari nu din dorinta de a fi polemic, ci pentru buna informare. Nivelul de absorbtie azi, inainte de runda finala a negocierilor pentru buget, este 9,72%, a adaugat Traian Basescu. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu ajungem la o solutie

Update Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu sa nu ajungem la o solutie, deci nu este exclusa aceasta varianta, dar parerea mea e ca toti sau aproape toti vor sa ajungem la o solutie, mentioneaza presedintele statului.

LIVE VIDEO TEXT Traian Basescu: Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu ajungem la o solutie / Salut decizia de azi a CCR care a pus Justitia deasupra deciziilor politice, fie ele si ale Parlamentului

Presedintele Traian Basescu sustine miercuri, la ora 14:50, o declaratie de presa pe Aeroportul international Henri Coanda, inainte de plecarea la Bruxelles, informeaza Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Basescu: Nu exclud ca la acest Consiliu European sa nu se ajunga la o solutie pe buget

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la plecarea spre Bruxelles, ca nu exclude posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu se ajunga la o solutie pe bugetul UE, precizand ca negocierile vor fi dificile, dar toti participantii doresc.

Traian Basescu: Exista posibilitatea ca la acest Consiliu sa nu ajungem la o solutie. Lucrurile trebuiesc negociate

Inaintea plecarii la Bruxelles pentru Consiliul European, presedintele Traian Basescu a tinut sa faca o serie de precizari, subliniind ca pozitia Romaniei va fi de a negocia bugetul UE pentru urmatorii sapte.

LIVE TEXT. BASESCU PLEACA LA BRUXELLES: Nu exclud posibilitatea sa NU ajungem la o solutie. ...

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, la ora 14:50, o declaratie de presa pe Aeroportul Otopeni, inaintea plecarii la Bruxelles. Traian Basescu pleaca, miercuri, la Bruxelles pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, acolo unde se va negocia bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2014-2020. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu sa nu ajungem la o solutie, dar parerea mea e .

Zgonea: Nu-i impunem presedintelui Basescu un mandat pentru Consiliul European, ii recomandam.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni seara, ca Parlamentul nu-i va impune presedintelui Traian Basescu un mandat pentru Consiliul European, ci ii va recomanda unul, el intrebandu-se daca presedintele va tine cont de acest punct de vedere, care va fi publicat in Monitorul Oficial, potrivit Mediafax. Zgonea a sustinut ca nu este vorba de impunerea unui mandat presedintelui Traian Basescu. Aceasta este obligatia noastra, avem o lege cu privire la raporturile .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )