Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Nu exclud ca la acest Consiliu European sa nu se ajunga la o solutie pe buget

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu: Nu exclud ca la acest Consiliu European sa nu se ajunga la o solutie pe buget

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la plecarea spre Bruxelles, ca nu exclude posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu se ajunga la o solutie pe bugetul UE, precizand ca negocierile vor fi dificile, dar toti participantii doresc. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu ajungem la o solutie

Update Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu sa nu ajungem la o solutie, deci nu este exclusa aceasta varianta, dar parerea mea e ca toti sau aproape toti vor sa ajungem la o solutie, mentioneaza presedintele statului.

Basescu: Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu ajungem la o solutie

Update Fac aceste precizari nu din dorinta de a fi polemic, ci pentru buna informare. Nivelul de absorbtie azi, inainte de runda finala a negocierilor pentru buget, este 9,72%, a adaugat Traian Basescu.

LIVE VIDEO TEXT Traian Basescu: Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu ajungem la o solutie / Salut decizia de azi a CCR care a pus Justitia deasupra deciziilor politice, fie ele si ale Parlamentului

Presedintele Traian Basescu sustine miercuri, la ora 14:50, o declaratie de presa pe Aeroportul international Henri Coanda, inainte de plecarea la Bruxelles, informeaza Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Traian Basescu: Exista posibilitatea ca la acest Consiliu sa nu ajungem la o solutie. Lucrurile trebuiesc negociate

Inaintea plecarii la Bruxelles pentru Consiliul European, presedintele Traian Basescu a tinut sa faca o serie de precizari, subliniind ca pozitia Romaniei va fi de a negocia bugetul UE pentru urmatorii sapte.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )