Libnet.ro
UNICEF

13:00

Basescu se intalneste cu delegatia FMI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu se intalneste cu delegatia FMI

Presedintele Traian Basescu se intalneste astazi, la ora 11:00, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu catre delegatia FMI: Nu sint de acord cu noile taxe si accize pe combustibil. Nu voi bloca deciziile intre voi si Guvern, dar nu-mi cereti sa semnez ce negociati

Presedintele Traian Basescu a spus joi, la intilnirea cu delegatia FMI, ca nu va sustine noile taxe in domeniul energetic, mai cu seama acciza suplimentara pe combustibil. Nu voi bloca deciziile intre voi si Guvern, dar nu-mi cereti sa semnez ce negociati, le-a spus Basescu membrilor delegatiei FMI, potrivit imaginilor video remise de Administratia Prezidentiala. Vom reveni cu amanunte.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu delegatia FMI.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu membrii delegatiei Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Intalnirea cu oficialii FMI va avea loc la ora 11, la Palatul Cotroceni. Discutiile dintre presedintele Traian Basescu si delegatia Fondului Monetar International vizeaza in primul rand introducerea accizei suplimentare la carburant. Citeste si: PDL ii cere lui Ponta sa nu incerce, in discutia cu .

UPDATE. Basescu a anuntat FMI ca nu va semna acordul.

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a spus joi, la intalnirea cu delegatia FMI in Romania, ca nu va sustine introducerea accizei pe combustibil, precizand ca nu va bloca decizia Guvern-FMI, de data aceasta, dar sa nu i se ceara sa semneze aceste negocieri, conform Mediafax. UPDATE: Seful statului a informat delegatia FMI ca nu va semna acordul stand-by, din cauza accizei la carburanti, relateaza B1 TV, citand surse oficiale. --- Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu membrii .

UPDATE. Surse: Basescu a informat FMI ca nu va semna acordul.

UPDATE: Seful statului a informat delegatia FMI ca nu va semna acordul stand-by, din cauza accizei la carburanti, relateaza B1 TV, citand surse oficiale. --- Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu membrii delegatiei Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Intalnirea cu oficialii FMI va avea loc la ora 11, la Palatul Cotroceni. Discutiile dintre presedintele Traian Basescu si delegatia Fondului .

Presedintele Traian Basescu a fost primit de omologul sau israelian

Presedintele Traian Basescu a fost primit de omologul sau israelian, Shimon Peres, la resedinta prezidentiala din Ierusalim. Este a doua vizita de stat pe care seful statului roman o intreprinde in Israel, prima fiind in 2009, la sfarsitul primului sau mandat in functia de presedinte. O delegatie a Serviciului Roman de Informatii condusa de directorul George Maior a insotit reprezentantii administratiei prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu se intalneste cu delegatia comuna a FMI, CE si Bancii Mondiale

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi, la orele 11:00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale, potrivit unui comunicat al.

Basescu poate bloca acordul cu FMI din cauza accizei de 7 eurocenti

Acordul cu FMI este din nou in pericol, dupa ce presedintele Traian Basescu a anuntat joi ca nu semneaza memorandumul daca acciza suplimentara de 7 eurocenti este aplicata.

Traian Basescu, la intalnirea cu presedintele Israelului, Shimon Peres: Avem domenii de excelenta colaborare precum tehnica militara, lupta antiterorista, crima transfrontaliera, sistemul sanitar

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita de stat in Israel, a fost primit, luni dimineata, la Ierusalim, de omologul israelian Shimon Peres. Seful statului a adresat un cuvant de multumire la Resedinta Prezidentiala Beit Hanasi, pe agenda aflandu-se si semnarea in Cartea de Onoare si convorbiri oficiale cu participarea membrilor celor doua delegatii oficiale.

VIDEO Traian Basescu, la intalnirea cu presedintele Israelului, Shimon Peres: Am venit intr-un moment important, cand israelienii si palestinienii incearca gasirea unei formule de pace

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita de stat in Israel, a fost primit de presedintele Statului Israel la resedinta oficiala a acestuia din Ierusalim, Shimon Peres numindu-l pe seful statului roman prieten si capitan de nava. Seful statului a adresat un cuvant de multumire la Resedinta Prezidentiala Beit Hanasi, pe agenda aflandu-se si semnarea in Cartea de Onoare si convorbiri oficiale cu participarea membrilor celor doua delegatii oficiale.

VIDEO Traian Basescu, la intalnirea cu presedintele Israelului, Shimon Peres: Romania sustine initiativa lui John Kerry. Compromisul franco-german poate fi o lectie si pentru aceasta regiune

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita de stat in Israel, a fost primit de presedintele Statului Israel la resedinta oficiala a acestuia din Ierusalim, Shimon Peres numindu-l pe seful statului roman prieten si capitan de nava. Seful statului a adresat un cuvant de multumire la Resedinta Prezidentiala Beit Hanasi, pe agenda aflandu-se si semnarea in Cartea de Onoare si convorbiri oficiale cu participarea membrilor celor doua delegatii oficiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )