Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele Traian Basescu se intalneste cu delegatia comuna a FMI, CE si Bancii Mondiale

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu se intalneste cu delegatia comuna a FMI, CE si Bancii Mondiale

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi, la orele 11:00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale, potrivit unui comunicat al. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu delegatia FMI.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu membrii delegatiei Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Intalnirea cu oficialii FMI va avea loc la ora 11, la Palatul Cotroceni. Discutiile dintre presedintele Traian Basescu si delegatia Fondului Monetar International vizeaza in primul rand introducerea accizei suplimentare la carburant. Citeste si: PDL ii cere lui Ponta sa nu incerce, in discutia cu .

Traian Basescu catre delegatia FMI: Nu sint de acord cu noile taxe si accize pe combustibil. Nu voi bloca deciziile intre voi si Guvern, dar nu-mi cereti sa semnez ce negociati

Presedintele Traian Basescu a spus joi, la intilnirea cu delegatia FMI, ca nu va sustine noile taxe in domeniul energetic, mai cu seama acciza suplimentara pe combustibil. Nu voi bloca deciziile intre voi si Guvern, dar nu-mi cereti sa semnez ce negociati, le-a spus Basescu membrilor delegatiei FMI, potrivit imaginilor video remise de Administratia Prezidentiala. Vom reveni cu amanunte.

Presedintele Traian Basescu a fost primit de omologul sau israelian

Presedintele Traian Basescu a fost primit de omologul sau israelian, Shimon Peres, la resedinta prezidentiala din Ierusalim. Este a doua vizita de stat pe care seful statului roman o intreprinde in Israel, prima fiind in 2009, la sfarsitul primului sau mandat in functia de presedinte. O delegatie a Serviciului Roman de Informatii condusa de directorul George Maior a insotit reprezentantii administratiei prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu se intalneste astazi cu delegatia FMI. Discutiile vizeaza si introducerea accizei suplimentare la carburanti

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), a Comisiei Europene CE) si a Bancii Mondiale BM). Discutiile vizeaza in primul rand introducerea accizei suplimentare de 7 eurocenti pe litrul de carburanti.

Ministrul Dan Sova vorbeste, la Adevarul Live, despre tensiunile din USL si despre relatia Guvernului cu presedintele Traian Basescu

Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Dan Marinescu, despre tensiunile din USL, despre recentele intelegeri dintre premierul Victor Ponta si Crin Antonescu, seful liberalilor, dar si despre relatia dintre Guvern si presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu se intalneste, luni, cu Shimon Peres.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, luni, cu presedintele israelian, Shimon Peres, conform Mediafax. Traian Basescu a ajuns la Tel Aviv duminica seara. Seful statului se afla, in perioada 19-21 aprilie, in vizite de stat in Israel si Teritoriile Palestiniene. Citeste si: VIDEO. Basescu: Romania sustine un acord israeliano-palestinian Potrivit programului anuntat de Administratia Prezidentiala, luni dimineata, la ora 9. 30, la Ierusalim, va avea loc primirea oficiala a presedintelui .

Traian Basescu: Nu exista o disputa intre mine si FMI, sunt un sustinator al continuarii acordului

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unui eveniment al Camerei de Comert Romano-Gerrmane, ca este un sustinator al continuarii acordului cu FMI si ca intre el si Fond nu este o disputa.

Traian Basescu: Nu am o disputa cu FMI; sustin continuarea Acordului, dar nu si impunerea de taxe inutile

Presedintele Traian Basescu afirma ca nu exista 'o disputa' intre el si Fondul Monetar International si ca este un sustinator al continuarii Acordului pe care Romania il are cu FMI, insa nu doreste impunerea de taxe inutile, relateaza Agerpres.

Traian Basescu: O delegatie SRI merge cu mine in Israel. Cooperarea antiterorista prezinta un interes aparte

Cooperarea in domeniul antiterorist intre Romania si Israel prezinta un interes aparte, drept pentru care o delegatie a SRI va merge in Israel, alaturi de delegatia prezidentiala, a declarat, duminica, presedintele Traian Basescu, inainte de vizita de stat pe care o va efectua in Israel.

Basescu: intre mine si FMI nu e o disputa.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unui eveniment al Camerei de Comert Romano-Gerrmane, ca este un sustinator al continuarii acordului cu FMI si ca intre el si Fond nu este o disputa, desi respinge accizarea suplimentara a carburantilor, relateaza Mediafax. Nu am vrut sa se inteleaga ca intre mine si FMI este o disputa, a spus seful statului, referindu-se la faptul ca nu este de acord cu acciza suplimentara pe combustibil. Cu certitudine, sunt un sustinator al .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )