Libnet.ro
UNICEF

14:30

Basescu: Ponta si Antonescu impiedica intrarea Romaniei in Schengen. Nu pot minti la nesfarsit

Adevărul Adevărul,
Basescu: Ponta si Antonescu impiedica intrarea Romaniei in Schengen. Nu pot minti la nesfarsit

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca actiunile Guvernului si ale Parlamentului impiedica intrarea Romaniei in Schengen. Seful statului a facut aceste declaratii in contextul in care Jose Barroso, presedintele Comisiei Europene, a declarat aseara, la un post francez, ca Romania si Bulgaria nu vor intra in Schengen anul viitor. continuă pe Adevărul

Basescu: Ponta si Antonescu impiedica intrarea Romaniei in Schengen. Nu vor putea minti la nesfarsit

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca actinuile Guvernului si ale Parlamentului impiedica intrarea Romaniei in Schengen. Seful statului a facut aceste declaratii in contextul in care Jose Barroso, presedintele Comisiei Europene, a declarat aseara, la un post francez, ca Romania si Bulgaria nu vor intra in Schengen anul viitor.

VIDEO Ambasadorul Germaniei, despre intrarea Romaniei in Schengen: Vom astepta raportul de monitorizare

Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucuresti, a avut comentarii retinute la adresa declaratiilor presedintelui Comisiei Europene legate de intrarea Romaniei si a Bulgariei in Schengen. Germanul, care a tinut o prelegere la Cluj, a aratat ca o pozitie va fi luata saptamana viitoare, cand va fi facut public raportul de monitorizare.

Basescu: Intrarea Romaniei in Schengen depinde de un raport MCV pozitiv

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca decizia intrarii Romaniei si Bulgariei in Schengen depinde mult de raportul MCV, iar urmatoarea discutie serioasa se poate face doar in urma unui raport MCV pozitiv.

Basescu: Intrarea Romaniei in Schengen depinde de un raport MCV pozitiv

Update 14:06 Barroso: Romania and si Bulgaria nu vor intra in spa and tiul Schengen de la 1 ianuarie 2014 Romania and si Bulgaria nu vor intra in spa and tiul Schengen de la 1 ianuarie 2014, a declarat ieri seara pre and sedintele Comisiei Europene CE), Jose Manuel Barroso, se arata intr-un comunicat al executivului european transmis redac and tiei.

Basescu: Intrarea Romaniei in Schengen tine de un raport MCV pozitiv

Romania are nevoie de un raport bun pe Justitie pentru a intra in Schengen in 2014 si actualii guvernanti nu au vointa politica pentru a-l obtine, sustine presedintele Traian Basescu. Acesta adauga ca nu.

MAE: Barroso reconfirma pozitia de fond a CE fata de intrarea Romaniei in Schengen

Jose Manuel Barroso a reconfirmat pozitia de fond a Comisiei Europene cu privire la indeplinirea in totalitate de catre Romania si Bulgaria a cerintelor pentru aderarea la Schengen, a precizat, marti, MAE, referindu-se la interventia presedintelui CE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )