Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

MAE: Barroso reconfirma pozitia de fond a CE fata de intrarea Romaniei in Schengen

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MAE: Barroso reconfirma pozitia de fond a CE fata de intrarea Romaniei in Schengen

Jose Manuel Barroso a reconfirmat pozitia de fond a Comisiei Europene cu privire la indeplinirea in totalitate de catre Romania si Bulgaria a cerintelor pentru aderarea la Schengen, a precizat, marti, MAE, referindu-se la interventia presedintelui CE. continuă pe Wall-Street Ro

MAE: Barroso reconfirma pozitia de fond a CE privind indeplinirea cerintelor pentru Schengen

Jose Manuel Barroso a reconfirmat pozitia de fond a Comisiei Europene cu privire la indeplinirea in totalitate de catre Romania si Bulgaria a cerintelor pentru aderarea la Schengen. Presedintele Barroso a.

Reactia MAE dupa ce Barroso ne-a avertizat ca NU intram in Schengen in 2014

Jose Manuel Barroso a reconfirmat pozitia de fond a Comisiei Europene cu privire la indeplinirea in totalitate de catre Romania si Bulgaria a cerintelor pentru aderarea la Schengen, a precizat, marti, MAE, referindu-se la interventia presedintelui CE.

VIDEO Ambasadorul Germaniei, despre intrarea Romaniei in Schengen: Vom astepta raportul de monitorizare

Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucuresti, a avut comentarii retinute la adresa declaratiilor presedintelui Comisiei Europene legate de intrarea Romaniei si a Bulgariei in Schengen. Germanul, care a tinut o prelegere la Cluj, a aratat ca o pozitie va fi luata saptamana viitoare, cand va fi facut public raportul de monitorizare.

Basescu: Intrarea Romaniei in Schengen depinde de un raport MCV pozitiv

Update 14:06 Barroso: Romania and si Bulgaria nu vor intra in spa and tiul Schengen de la 1 ianuarie 2014 Romania and si Bulgaria nu vor intra in spa and tiul Schengen de la 1 ianuarie 2014, a declarat ieri seara pre and sedintele Comisiei Europene CE), Jose Manuel Barroso, se arata intr-un comunicat al executivului european transmis redac and tiei.

Basescu: Intrarea Romaniei in Schengen depinde de un raport MCV pozitiv

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca decizia intrarii Romaniei si Bulgariei in Schengen depinde mult de raportul MCV, iar urmatoarea discutie serioasa se poate face doar in urma unui raport MCV pozitiv.

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )