Libnet.ro
UNICEF

13:00

Basescu si Ponta continua duelul la TV. De la 21.00, presedintele merge la B1 Tv, iar premierul la RTV

Adevărul Adevărul,
Basescu si Ponta continua duelul la TV. De la 21.00, presedintele merge la B1 Tv, iar premierul la RTV

Duelul la distanta dintre presedintele Traian Basescu si Premierul Victor ponta continua, in aceasta seara, la tv. Presedintele merge la un interviu televizat, la B1 Tv iar premierul ii da replica la RTV. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu, in direct pe B1 TV, de la ora 21:00 - Este invitatul emisiunii Actualitatea romaneasca, cu Sorina Matei

Seful statului, Traian Basescu, este invitatul jurnalistei Sorina Matei in emisiunea Actualitatea romaneasca, difuzata in aceasta seara de B1 TV, incepand cu ora 21:00. Presedintele Romaniei va vorbi.

Basescu: Ponta, cum poti sa spui ca ne paste razboiul si totodata sa suspenzi comandantul armatei pentru ca imbraca un tricou?

Presedintele Traian Basescu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, ca nimeni nu isi poate imagina ca presedintele sa stea izolat la Cotroceni. Pentru.

LIVE TEXT Traian Basescu, la B1 TV: CSAT nu e club de dezbatere, fac apel la premier sa nu terfeleasca si aceasta institutie/ Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Actualitatea romaneasca difuzata de B1 TV si moderata de Sorina Matei. HotNews. ro transmite principalele declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu, la B1 TV: CSAT nu e club de dezbatere, fac apel la premier sa nu terfeleasca si aceasta institutie/ Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Actualitatea romaneasca difuzata de B1 TV si moderata de Sorina Matei. HotNews. ro transmite principalele declaratii ale sefului statului.

Basescu: Ponta, a jignit-o pe Udrea ca sa loveasca in mine si sotie

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumnica, ca prin jgnirile pe care le-a adus zilele trecute Elenei Udrea, premierul Victor Ponta a dorit sa loveasca in el si in sotia sa, si sa ii umileasca si a afirmat ca este socant cata lasitate este in aces om,.

Basescu: Ponta a jignit-o pe Udrea ca sa loveasca in mine si sotie

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumnica, ca prin jgnirile pe care le-a adus zilele trecute Elenei Udrea, premierul Victor Ponta a dorit sa loveasca in el si in sotia sa, si sa ii umileasca si a afirmat ca este socant cata lasitate este in aces om,.

Basescu: Ponta va MUTILA institutiile statului daca ajunge presedinte. Romania NU e in pericol de razboi. Nu am transmis niciun mesaj prin Ponta. Voi fi consultant al PMP si-l voi ridica la 30%. Ponta e in campanie

Traian Basescu: Premierul vorbeste de dragul de a vorbi. Deocamdata nu a depus niciun fel de strategie la CSAT. Nu poti sa convoci CSAT-ul fara sa ai documentele inainte. Astept sa depuna aceasta trategia, inclusiv in aceasta noapte. De maine dimineata eu o sa va anunt daca a depus-o sau nu.

Duelul Basescu-Ponta continua in aceasta seara la TV. Seful statului este invitat la B1 Tv, iar premierul la RTV

Premierul Victor Ponta va vorbi, printre altele, in emisiunea moderata de Victor Ciutacu, despre ce importanta au alegerile europarlamentare pentru cele prezidentiale si despre intentia fostului aliat Crin Antonescu de a crea o alianta anti-PSD. Traian Basescu este invitatul Sorinei Matei la B1Tv, iar unul dintre subiecte sunt violentele din Ucraina.

Traian Basescu, la B1 TV: Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei. / Daca nu va exista un candidat unic al dreptei la prezidentiale pana la 1 iulie, sansele de a castiga sunt foarte mici. Ponta e deja in campan

Romania nu are un pericol de razboi, Romania intra in sistemele NATO. Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei, iar solutia pentru a nu a avea un razboi civil in Ucraina este ca autoritatile din Kiev sa negocieze cu separatistii, a declarat duminica seara presedintele Traian Basescu, invitat la B1 TV. Seful statului l-a acuzat pe primul ministru ca este deja in campanie pentru prezidentiale, el sustinand ca candidatura lui Ponta la prezidentiale depinde de baroni, de Voiculescu si de Ghita. Ponta e prototipul unui politician captiv oligarhilor, pentru ca el nu traieste din guvernare, ci din imagine. Basescu a vorbit si despre un candidat unic al dreptei: Daca nu vom avea un candidat unic pana la 1 iulie stabilit de partidele de dreapta, sansele de a castiga alegerile sunt foarte mici. Miza alegerilor prezidentiale este Romania. Ori daca din orgoliu cineva sacrifica Romania, e ticalos.

Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV: Romania va ramane pentru mult timp tara de granita a NATO si UE si trebuie sa fie extrem de puternica / Va fi categoric o crestere a prezentei militare NATO in Romania

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )