Libnet.ro
UNICEF

06:15

Basescu: Ponta a jignit-o pe Udrea ca sa loveasca in mine si sotie

România Liberă România Liberă,
Basescu: Ponta a jignit-o pe Udrea ca sa loveasca in mine si sotie

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumnica, ca prin jgnirile pe care le-a adus zilele trecute Elenei Udrea, premierul Victor Ponta a dorit sa loveasca in el si in sotia sa, si sa ii umileasca si a afirmat ca este socant cata lasitate este in aces om,. continuă pe România Liberă

Basescu: Ponta, a jignit-o pe Udrea ca sa loveasca in mine si sotie

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumnica, ca prin jgnirile pe care le-a adus zilele trecute Elenei Udrea, premierul Victor Ponta a dorit sa loveasca in el si in sotia sa, si sa ii umileasca si a afirmat ca este socant cata lasitate este in aces om,.

Basescu: Ponta va MUTILA institutiile statului daca ajunge presedinte. Romania NU e in pericol de razboi. Nu am transmis niciun mesaj prin Ponta. Voi fi consultant al PMP si-l voi ridica la 30%. Ponta e in campanie

Traian Basescu: Premierul vorbeste de dragul de a vorbi. Deocamdata nu a depus niciun fel de strategie la CSAT. Nu poti sa convoci CSAT-ul fara sa ai documentele inainte. Astept sa depuna aceasta trategia, inclusiv in aceasta noapte. De maine dimineata eu o sa va anunt daca a depus-o sau nu.

Basescu: Ponta face afirmatii fara acoperire. Romania nu are sentimentul ca va fi atacata de Federatia Rusa

Presedintele Traian Basescu a comentat duminica, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, afirmatiile premierului Victor Ponta de la Craiova, care a declarat ca ne Paste un razboi. Vreau sa afirm.

Basescu: Ponta e un plagiator si un mincinos care profita de orice. Economic, nu a facut decat sa introduca 35 taxe

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, privind multumirile lui Ponta pentru afirmatiile prin care Basescu a laudat Guvernul, ca nu se putea astepta.

Basescu: Ponta e un plagiator si un mincinos care profita de orice. Economic, nu a facut decat sa introduca 35 taxe (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, privind multumirile lui Ponta pentru afirmatiile prin care Basescu a laudat Guvernul, ca nu se putea astepta.

Basescu: Ponta, cum poti sa spui ca ne paste razboiul si totodata sa suspenzi comandantul armatei pentru ca imbraca un tricou?

Presedintele Traian Basescu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, ca nimeni nu isi poate imagina ca presedintele sa stea izolat la Cotroceni. Pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )