Libnet.ro
UNICEF

16:00

Basescu: Romania nu a fost niciodata mai sigura.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Romania nu a fost niciodata mai sigura.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la ceremonia organizata la Cotroceni de marcare a zece ani de la aderarea la NATO, ca Romania nu a fost niciodata mai sigura din punctul de vedere al securitatii decat este astazi, relateaza Mediafax. Presedintele a transmis un omagiu celor cazuti la datorie si condoleante familiilor celor care s-au jertfit in lupta. Traian Basescu a declarat ca, dincolo de incarcatura simbolica a momentului aniversar actual, noile amenintari din mediul . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Romania e capabila sa-si valorifice resursa de inteligenta in IT si sa devina un campion al modernizarii

Romania este capabila sa-si valorifice resursa de inteligenta pe care o are in domeniul IT si sa devina un campion al modernizarii in acest domeniu, a afirmat presedintele Traian Basescu, sambata, la Brasov, potrivit Agerpres.

VIDEO Traian Basescu: Romania e capabila sa-si valorifice resursa de inteligenta in IT si sa devina un campion al modernizarii

Romania este capabila sa-si valorifice resursa de inteligenta pe care o are in domeniul IT si sa devina un campion al modernizarii in acest domeniu, a afirmat presedintele Traian Basescu, sambata, la Brasov, potrivit Agerpres.

Basescu: Nu l-as mai desemna pe Ponta daca si-ar depune mandatul acum.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1TV, ca guvernarea Ponta este catastrofala, pentru ca a introdus acciza suplimentara la carburant si 35 de noi taxe, el precizand ca daca presedintele PSD si-ar depune mandatul de premier, nu l-ar mai desemna inca o data pentru aceasta functie, conform Mediafax. Intrbat cum caracterizeaza guvernarea Ponta, Basescu a raspuns: Catastrofala. El a spus ca acciza suplimentara la carburant si cele 35 de noi taxe introduse de Guvern sunt frane .

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa de la ora 15.00, la Adevarul Live

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 15. Seful statului i-a trimis astazi o noua scrisoare premierului Victor Ponta, in care ii cere sa renunte la introducerea accizei de sapte eurocenti.

Presedintele Traian Basescu a respins cererea de gratiere a lui Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu aprobe cererea de gratiere individuala formulata de George Becali, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Basescu: Am fost un sustinator al drumului catre NATO

Presedintele Traian Basescu l-a criticat pe premierul Victor Ponta pentru ca nu a participat la ceremonia de astazi de la Palatul Cotroceni, de aniversare a 10 ani de la aderarea tarii noastre la NATO, precizand ca domnia sa, seful statului, a fost un sustinator fara rezerve al drumului Romaniei fata de NATO si UE.

Basescu: Romania are nevoie de o cultura a justitiei

Presedintele Romaniei considera ca institutii fundamentale ale statului de drept, ca Parlamentul sau administratiile locale, refuza inca sa aplice hotarari judecatoresti.

Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea introducerii accizei la carburant, dar prin aceasta masura se doreste o finantare pe termen lung.

Traian Basescu: Romania a reusit sa valorifice dobandirea statutului de membru NATO (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, luni, la zece ani de la integrarea in Alianta Nord-Atlantinca, ca Romania a reusit sa valorifice statutul de membru alNATO. Sarbatorim 10 ani de la aderarea.

Basescu: Daca Victor Viorel nu stie de unde sa taie din cheltuieli eu sunt dispus sa-i arat in 30 de minute

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa transmisa la Adevarul Live, in care a vorbit despre acciza la carburant si despre situatia de la frontiera estica a Rusiei, despre relatiile Romaniei cu Rusia si China si despre aniversarea a zece ani de la intrarea Romaniei in NATO.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )