Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Presedintele Traian Basescu a respins cererea de gratiere a lui Becali

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu a respins cererea de gratiere a lui Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu aprobe cererea de gratiere individuala formulata de George Becali, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. continuă pe Adevărul

Traian Basescu a respins cererea de gratiere a lui Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, astazi, sa nu aprobe cererea de gratiere individuala formulata de George Becali, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu refuza GRATIEREA lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, neacordarea gratierii individuale lui George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a acestuia, decizie care a fost transmisa solicitantului, se arata.

Traian Basescu a refuzat oficial gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu, a decis vineri, 28 martie, neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale, arata un comunicat al Presedintiei. Decizia presedintelui a fost transmisa solicitantului gratierii. Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul Valiza si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu ii acorde gratierea individuala lui George Becali dupa ce a analizat dosarul sau de gratiere. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a. c. , neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Becali are de .

Traian Basescu anunta ca nu ii va acorda gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a analizat dosarul de gratiere a lui George Becali si a decis ca nu il va gratia pe acesta, anunta Administratia Prezidentiala. Decizia presedintelui a fost transmisa.

Traian Basescu: Armata romana trebuie sa aiba ca obiectiv cresterea capacitatii de reactie, ceea ce inseamna resurse suplimentare la rectificarea bugetara

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca armata romana trebuie sa-si asume un nou obiectiv, si anume cresterea capacitatii de reactie, citind ca motiv evenimentele din Ucraina care au dus la anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa. Traian Basescu a spus ca, pentru atingerea acestui obiectiv, e necesara alocarea de resurse suplimentare incepind cu rectificarea bugetara din acest an. Presedintele Basescu a mai spus ca, avind in vedere ca Federatia Rusa a devenit un actor imprevizibil, orice om politic si strateg militar trebuie sa-si puna intrebarea Cine urmeaza? Ca o fi Transnistria, ca o fi Transnistria si Republica Moldova, ca urmeaza regiunea de sud a Ucrainei, de la Crimeea catre Odessa pina la gurile Dunarii, sint intrebari pe care oricine poate sa si le puna, in lipsa unor declartii ferme a Federatiei Ruse, a declarat Basescu la bilantul Ministerului Apararii Nationale.

VIDEO Traian Basescu la Congresul avocatilor: Inca ne lipseste o cultura a justitiei. Vedem blocarea actului de justitie in Parlament, prea multe institutii nu aplica hotarari judecatoresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca romanilor inca le lipseste o cultura a justitiei, aratand ca prea multe institutii isi permit sa nu aplice hotarari judecatoresti, de la Parlament, care blocheaza actul de justitie, pana la administratiile locale. Din pacate ce ne lipseste este cultura despre justitie - si vedem asta in mass-media in fiecare zi. Presedintele lui Bayern Munchen a fost condamnat in conditiile in care a castigat de cateva ori Cupa Campionilor Europeni. Nu a existat niciun om politic care sa spuna scoateti-l pentru ca a castigat niste trofee. La noi au fost si sunt adevarate campanii. E proba diferentei de cultura a populatiei, a mass-media legat de actul de justitie, de respectul pentru hotararile justitiei, a aratat seful statului.

Victor Ponta: Nu am avut niciun tete-a-tete cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi, la 100 de minute despre unele informatii, conform carora ar fi avut o intalnire privata cu presedintele Traian Basescu. Nu, n-am avut niciun tete-a-tete cu Traian.

FOTO Dialog intre Traian Basescu si Barack Obama, la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni, cu omologul sau american, presedintele Barack Obama, inainte de inceperea Summitului Securitatii Nucleare de la Haga, Olanda.

Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul de Securitate Nucleara de la Haga. Ieri, presedintele s-a intalnit cu Barack Obama si Serghei Lavrov, iar astazi a vorbit la sesiunea plenara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )