Libnet.ro
UNICEF

17:45

Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador in SUA

Adevărul Adevărul,
Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador in SUA

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri, decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in calitatea de ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador in SUA.

Presedintele Traian Basescu, a semnat miercuri, decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite ale Americii. Iulian Buga a fost rechemat recent de presedintele Traian Basescu din functia de ambasador in Irlanda, post pe care il ocupa din 2009. El a mai fost secretar de stat in MAE in perioada 2007-2009, ambasador in Olanda intre 2001-2007 si a coordonat Directia America de Nord din MAE intre .

Traian Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador in SUA

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite ale Americii, anunta Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador al Romaniei in Statele Unite

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, numirea lui Iulian Buga ca ambasador al Romaniei in Statele Unite, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul.

Presedintele Basescu a semnat Decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in functia de ambasador al Romaniei in SUA

Presedintele Traian Basescu, a semnat miercuri, decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in calitatea de ambasador al Romaniei in SUA, informeaza Presedintia. Presedintele Romaniei, domnul Traian.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )