Libnet.ro
UNICEF

18:15

Presedintele Basescu a semnat Decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in functia de ambasador al Romaniei in SUA

Antena3 Antena3,
Presedintele Basescu a semnat Decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in functia de ambasador al Romaniei in SUA

Presedintele Traian Basescu, a semnat miercuri, decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in calitatea de ambasador al Romaniei in SUA, informeaza Presedintia. Presedintele Romaniei, domnul Traian. continuă pe Antena3

Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador in SUA

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri, decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in calitatea de ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Andrei Gerea in functia de ministru al Economiei

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul de numire a lui Andrei-Dominic Gerea in functia de ministru al Economiei. Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc la ora 17. 00 la Palatul Cotroceni. Citeste mai multe despre cine este noul ministru al Economiei.

UPDATE Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Andrei Gerea in functia de ministru al Economiei/ Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc la ora 17.00. Crin Antonescu nu a primit invitatie

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul de numire a lui Andrei-Dominic Gerea in functia de ministru al Economiei. Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc la ora 17. 00 la Palatul Cotroceni. Citeste mai multe despre cine este noul ministru al Economiei.

Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador in SUA.

Presedintele Traian Basescu, a semnat miercuri, decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite ale Americii. Iulian Buga a fost rechemat recent de presedintele Traian Basescu din functia de ambasador in Irlanda, post pe care il ocupa din 2009. El a mai fost secretar de stat in MAE in perioada 2007-2009, ambasador in Olanda intre 2001-2007 si a coordonat Directia America de Nord din MAE intre .

Basescu a semnat decretul de acreditare a lui Stelian Stoian ca ambsador la NATO.

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de acreditare a lui Stelian Stoian in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar, sef al Misiunii Permanente a Romaniei pe langa NATO, transmite Mediafax. Stelian Stoian il va succeda pe Sorin Ducaru, in prezent asistent al secretarului general NATO. Presedintele Traian Basescu a semnat, in 4 octombrie, decretul privind rechemarea lui Stelian Stoian din calitatea de ambasador la Consiliul Europei de la Strasbourg. Stelian .

Andrei Gerea, noul ministru al Economiei. Basescu a semnat decretul de numire in functie

Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea lui Andrei-Dominic Gerea in functia de ministru al Economiei. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 16 octombrie a. c. , Decretul pentru numi.

Traian Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador in SUA

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretul privind acreditarea lui Iulian Buga in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite ale Americii, anunta Administratia Prezidentiala.

Basescu a semnat decretul de numire a lui Gerea, pentru Ministerul Economiei.

UPDATE Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, nu a fost invitat la Cotroceni la ceremonia de depunere a juramantului de investitura de catre Andei Gerea ca ministru al Economiei, au declarat surse din Administratia Prezidentiala. Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de numire a liberalului Andrei Gerea in functia de ministru al Economiei, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Noul ministrul va depune juramantul la ora 17. 00 la Palatul .

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Andrei Gerea la ministerul Economiei

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Andrei Gerea in functia de ministru al Economiei, informeaza Administratia Prezidentiala. Liberalul a fost propus, in mod oficial, de.

Basescu a semnat decretul de numire a lui Gerea, pentru Ministerul Economiei.

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de numire a liberalului Andrei Gerea in functia de ministru al Economiei, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Noul ministrul va depune juramantul la ora 17. 00 la Palatul Cotroceni. Gerea a fost propus, in mod oficial, de catre premierul Victor Ponta, la nominalizarea facuta de PNL, marti, in urma sedintei BPN a partidului. E o sarcina care ma si onoreaza si care ma si emotioneaza. Este un minister greu, traversam o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )