Libnet.ro
UNICEF

21:30

Basescu: Statul este ineficient pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti. A ajuns SRI sa se ocupe de evaziune

B1 B1,
Basescu: Statul este ineficient pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti. A ajuns SRI sa se ocupe de evaziune

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumunica, la Timisoara, ca statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei, pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni. continuă pe B1

Basescu: Statul este ineficient pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti. A ajuns SRI sa se ocupe de evaziune (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumunica, la Timisoara, ca statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei, pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni.

Traian Basescu: Statul este privit ca o masinarie potrivnica, institutiile - mosii ale partidelor

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Timisoara, ca statul roman este privit ca o masinarie potrivnica, institutiile fiind considerate mosii ale partidelor, pledand pentru o depolitizare a institutiilor. El a afirmat despre Serviciul Roman de Informatii ca a ajuns mai credibil decat primarii si ca am ajuns ca SRI sa se ocupe de evaziune fiscala.

Traian Basescu: Statul roman, inca ineficient si rigid in relatia cu cetatenii

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat dumunica, intr-o dezbatere de la Timisoara, ca statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei, pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti, ci de politicieni. Noi inca suntem la stadiul la care privim statul ca pe o masinarie care ne este potrivnica. Nu din cauza noastra, ci a statutului insusi a spus seful statului, adaugand ca cel ma bun motiv sa nu il recunoastem ca prieten este ca are naravul sa faca ce vrea, fara sa ne intrebe.

Basescu: Statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii sai

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o dezbatere, la Timisoara, ca statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei, pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti, ci de politicieni.

Misu Negritoiu, noul presedinte ASF: Vom revizui numarul angajatilor si reduce masiv cheltuielile cu personalul/Locul de munca nu este garantat pentru nimeni, nici pentru mine, locul de munca se castiga prin performanta

Le-am spus angajatilor ASF ca avem nevoie de fiecare dintre ei dar nu de toata lumea. Cine munceste, cine are initiativa, este eficient are un loc de munca. Locul de munca nu este garantat pentru nimeni, nici pentru mine, locul de munca se castiga prin performanta, a declarat vineri Misu Negritoiu, noul presedinte al ASF. Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va intra intr-un proces de realiniere si ajustare, in urma caruia numarul personalului va fi revizuit si se vor face reduceri masive de cheltuieli cu personalul, in urmatoarele 3-6-9 luni, a spus acesta. HotNews. ro a transmis LIVE-TEXT principalele declaratii de presa ale noului presedinte ASF.

FMI considera ca Lituania este pregatita pentru adoptatrea euro

Conducerea Fondului Monetar International FMI) a anuntat ca Lituania este pregatita pentru adoptarea monedei euro, informeaza agentia Xinhua, conform Agerpres.

Probleme in Templul Fotbalului? Cat de pregatita este Brazilia pentru Campionatul Mondial

Daca spuneai in urma cu cativa ani ca pe strazile din Rio de Janeiro vor iesi oameni protestand impotriva organizarii Campionatului Mondial de Fotbal, cu pancarte in maini pe scrie Theachers are worth more than Neymar Profesorii sunt mai valorosi decat Neymar), ai fi fost considerat nebun. Peste o luna vom vedea insa daca jocul bun al vedetei echipei lor nationale ii va face totusi pe brazilieni sa uite ca statul lor a cheltuit 13 miliarde de dolari pentru acest eveniment, in timp ce profesorii fac greva din cauza salariilor mici, iar spitalele sunt suprapopulate.

Faze tari: Un profesor din Columbia este anchetat pentru ca a confiscat abtibildurile unui elev pentru a-si completa albumul; Zece mituri antice si evenimentele reale care le-au inspirat; Insomnia i-a adus 7,5 milioane de dolari

Explicatia asta depaseste orice imaginatie! O actrita care a castigat Oscarul spune ca s-a casatorit pentru a economisi bani. Actrita britanica Helen Mirren a dezvaluit recent intr-un interviu ca s-a casatorit cu regizorul Taylor Hackford. Am crezut ca e un set de greutati. Un american a primit, din greseala, un colet in valoare de 350. 000 de dolari. Un utilizator al platformei Reddit a primit, luni dimineata, un colet livrat din greseala de compania UPS, care continea o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )