Libnet.ro
UNICEF

14:45

FMI considera ca Lituania este pregatita pentru adoptatrea euro

România Liberă România Liberă,
FMI considera ca Lituania este pregatita pentru adoptatrea euro

Conducerea Fondului Monetar International FMI) a anuntat ca Lituania este pregatita pentru adoptarea monedei euro, informeaza agentia Xinhua, conform Agerpres. continuă pe România Liberă

FMI: Lituania este pregatita sa adopte euro

Economia lituaniana este bine pregatita pentru adoptarea euro, a declarat boardul executive al Fondului Monetar International FMI) intr-un comunicat publicat joi, informeaza agentia Xinhua.

Descita: Ucraina este pregatita pentru continuarea negocierilor la Geneva

Ministrul ucrainean de Externe a declarat marti, la Viena, ca Ucraina este intotdeauna pregatita pentru continuarea negocierilor in cadrul unei noi reuniuni la Geneva si pentru un dialog constructiv in interesul poporului ucrainean, relateaza agentia UNIAN, conform Mediafax.

Draghi: BCE, ingrijorata de aprecierea euro, este pregatita sa reduca dobanda in iunie

Banca Centrala Europeana BCE) este pregatita sa reduca dobanda de politica monetara in iunie, daca va fi necesar, a declarat joi presedintele institutiei, Mario Draghi, care este ingrijorat de impactul economic al aprecierii euro, transmite Bloomberg.

Draghi: BCE, ingrijorata de aprecierea euro, este pregatita sa reduca dobanda in iunie

Banca Centrala Europeana BCE) este pregatita sa reduca dobanda de politica monetara in iunie, daca va fi necesar, a declarat joi presedintele institutiei, Mario Draghi, care este ingrijorat de impactul.

Ministrul polonez de Externe: Criza din Ucraina va accelera pregatirile Poloniei pentru adoptarea euro

Criza din Ucraina va accelera pregatirile Poloniei pentru adoptarea euro, a declarat joi ministrul Afacerilor Externe al acestei tari, Radoslaw Sikorski, citat de AFP. Evenimentele care au loc in Ucraina ne vor.

Misu Negritoiu, noul presedinte ASF: Vom revizui numarul angajatilor si reduce masiv cheltuielile cu personalul/Locul de munca nu este garantat pentru nimeni, nici pentru mine, locul de munca se castiga prin performanta

Le-am spus angajatilor ASF ca avem nevoie de fiecare dintre ei dar nu de toata lumea. Cine munceste, cine are initiativa, este eficient are un loc de munca. Locul de munca nu este garantat pentru nimeni, nici pentru mine, locul de munca se castiga prin performanta, a declarat vineri Misu Negritoiu, noul presedinte al ASF. Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va intra intr-un proces de realiniere si ajustare, in urma caruia numarul personalului va fi revizuit si se vor face reduceri masive de cheltuieli cu personalul, in urmatoarele 3-6-9 luni, a spus acesta. HotNews. ro a transmis LIVE-TEXT principalele declaratii de presa ale noului presedinte ASF.

Probleme in Templul Fotbalului? Cat de pregatita este Brazilia pentru Campionatul Mondial

Daca spuneai in urma cu cativa ani ca pe strazile din Rio de Janeiro vor iesi oameni protestand impotriva organizarii Campionatului Mondial de Fotbal, cu pancarte in maini pe scrie Theachers are worth more than Neymar Profesorii sunt mai valorosi decat Neymar), ai fi fost considerat nebun. Peste o luna vom vedea insa daca jocul bun al vedetei echipei lor nationale ii va face totusi pe brazilieni sa uite ca statul lor a cheltuit 13 miliarde de dolari pentru acest eveniment, in timp ce profesorii fac greva din cauza salariilor mici, iar spitalele sunt suprapopulate.

Faze tari: Un profesor din Columbia este anchetat pentru ca a confiscat abtibildurile unui elev pentru a-si completa albumul; Zece mituri antice si evenimentele reale care le-au inspirat; Insomnia i-a adus 7,5 milioane de dolari

Explicatia asta depaseste orice imaginatie! O actrita care a castigat Oscarul spune ca s-a casatorit pentru a economisi bani. Actrita britanica Helen Mirren a dezvaluit recent intr-un interviu ca s-a casatorit cu regizorul Taylor Hackford. Am crezut ca e un set de greutati. Un american a primit, din greseala, un colet in valoare de 350. 000 de dolari. Un utilizator al platformei Reddit a primit, luni dimineata, un colet livrat din greseala de compania UPS, care continea o.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )