Libnet.ro
UNICEF

21:15

Bashar al-Assad avertizeaza Turcia: Va plati scump pentru sustinerea teroristilor

Antena3 Antena3,
Bashar al-Assad avertizeaza Turcia: Va plati scump pentru sustinerea teroristilor

Turcia va plati scump pentru sustinerea teroristilor care lupta sa rastoarne regimul de la Damasc, a avertizat presedintele sirian Bashar al-Assad, intr-un interviu acordat unui post turc de televiziune,. continuă pe Antena3

Bashar al-Assad ameninta: Turcia va plati scump pentru sustinerea teroristilor

Turcia va plati scump pentru sustinerea teroristilor care lupta sa-i rastoarne regimul, a amenintat presedintele sirian Bashar al-Assad intr-un interviu acordat unui post turc de televiziune, difuzat vineri,.

Bashar al-Assad ameninta Turcia.

Turcia va plati scump pentru sustinerea teroristilor care lupta sa-i rastoarne regimul, a amenintat presedintele sirian Bashar al-Assad intr-un interviu acordat unui post turc de televiziune, difuzat vineri, transmite Mediafax. In viitorul apropiat, acesti teroristi vor provoca consecinte pentru toata Turcia. Iar Turcia va plati foarte scump, a declarat el pentru postul de opozitie Halk-RV. Seful statului sirian raspundea astfel unei intrebari despre prezenta la frontiera turca a unor .

Bashar al-Assad: Turcia va plati scump pentru sprijinul acordat teroristilor

Turcia va plati scump pentru sprijinul acordat teroristilor care lupta impotriva regimului sirian, a afirmat presedintele sirian Bashar al-Assad intr-un interviu pentru un post de televiziune turc, informeaza AFP.

Bashar al-Assad: Turcia va plati foarte scump pentru sustinerea teroristilor

Presedintele sirian Bashar al-Assad a amenintat, vineri, intr-un interviu acordat unui post turc de televiziune, ca Turcia va plati foarte scump pentru sustinerea teroristilor care lupta pentru.

Assad catre Erdogan:Nu se poate sa va folositi de terorism ca de o carte de joc

Turcia va plati scump pentru sprijinul acordat teroristilor care lupta impotriva regimului sirian, a afirmat presedintele sirian Bashar al-Assad intr-un interviu pentru un post de televiziune turc, difuzat vineri, relateaza AFP.

FMI avertizeaza autoritatile romane: Presiunile pentru masuri populiste sunt in crestere.

Presiunile pentru adoptarea de masuri populiste sunt in crestere dupa iesirea Romaniei din procedura de deficit excesiv a Comisiei Europene, iar autoritatile trebuie sa le reziste pentru a evita inversarea unor reforme dificile sau aparitia unor noi riscuri, potrivit unui raport al FMI, citat de Mediafax. Angajamentul autoritatilor de a continua procesul de ajustare fiscala si de a realiza noi reforme in zona taxelor si cheltuielilor publice, inclusiv in sanatate, este binevenit. In acelasi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )