Libnet.ro
UNICEF

16:45

O baza militara ucraineana din Crimeea, luata cu asalt de trupe rusesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O baza militara ucraineana din Crimeea, luata cu asalt de trupe rusesti

Forte rusesti au luat cu asalt, in aceasta dimineata, o baza militara ucraineana la Feodosia, in Crimeea, a anuntat intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al fortelor ucrainene in peninsula. continuă pe Ziarul Bursa

O baza militara ucraineana din Crimeea, luata cu asalt de trupe ruse

Fortele ruse au luat cu asalt luni dimineata o baza militara ucraineana din localitatea Feodossia, Crimeea, a anuntat pe pagina sa de Facebook purtatorul de cuvant al fortelor militare ucrainene din Crimeea, Vladislav Seleznev.

LIVETEXT Ucraina isi retrage trupele din Crimeea / O baza militara ucraineana din regiune, luata cu asalt de trupe ruse

Fortele ruse au luat cu asalt luni dimineata o baza militara ucraineana din localitatea Feodossia, Crimeea, a anuntat pe pagina sa de Facebook purtatorul de cuvant al fortelor militare ucrainene din Crimeea, Vladislav Seleznev. Ora 11:16 Ministrul ucrainean al Apararii a primit ordin sa retraga trupele ucrainene din Crimeea presedintele interimar).

CRIZA IN UCRAINA: Casa Alba, foarte ingrijorata de prezenta trupelor rusesti la frontiera ucraineana. Kievul isi retrage trupele din Crimeea / Fortele rusesti ataca o nava ucraineana pe lacul Donuzlav

Fortele ruse au luat cu asalt luni dimineata o baza militara ucraineana din localitatea Feodossia, Crimeea, a anuntat pe pagina sa de Facebook purtatorul de cuvant al fortelor militare ucrainene din Crimeea, Vladislav Seleznev. Potrivit Uninn. info, comandantul batalionului de puscasi marini din baza si adjunct sau au fost retinuti de fortele ruse si dusi cu un elicopter intr-un loc necunoscut. La scurt timp dupa Ucraina a anuntat ca isi retrage trupele din Crimeea in fata amenintarilor si presiunii din partea armatei ruse. ---------------------------Ora 22:30: Obama le-a cerut liderilor occidentali sa prevada in declaratia de la Haga posibilitatea excluderii Rusiei din G8 si sa prevada noi sanciuni economice/ Lavrov: Noi nu ne agatam de acest format si nu ar fi o mare tragedie daca nu ar mai exista G8Ora 22:00 Summitul G8 programat in iunie in statiunea rusa Soci a fost anulat, reuniunea urmand sa se desfasoare la Bruxelles.

O baza ucraineana din Crimeea, luata cu asalt de rusi

Forte ruse au luat cu asalt, luni dimineata, o baza militara ucraineana la Feodosia, in Crimeea, a anuntat intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al fortelor ucrainene in peninsula, relateaza AFP.

Combatanti prorusi au atacat o baza militara ucraineana din Crimeea

Membri ai unor militii proruse au atacat, sambata, o baza militara ucraineana situata in vestul regiunii Crimeea, anexata oficial de catre Rusia, afirma surse citate de AFP.

Baza militara din Crimeea, luata cu asalt de fortele ruse

Forte ruse au luat cu asalt, luni dimineata, o baza militara ucraineana la Feodosia, in Crimeea, a anuntat, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al fortelor.

Crimeea: Combatanti prorusi au atacat o baza militara ucraineana.

Membri ai unor militii proruse au atacat, sambata, o baza militara ucraineana situata in vestul regiunii Crimeea, anexata oficial de catre Rusia. Aproximativ 200 de combatanti inarmati au patruns in baza aeriana de la Novofedorivka, in vestul Peninsulei Crimeea, potrivit Mediafax, care citeaza AFP. Militarii ucraineni s-au baricadat in cladirile unitatii militare si au lansat grenade lacrimogene.

Crimeea: Combatanti prorusi au atacat o baza militara ucraineana

Membri ai unor militii proruse au atacat, sambata, o baza militara ucraineana situata in vestul regiunii Crimeea, anexata oficial de catre Rusia, potrivit unor surse citate de AFP. in bazele de pe teritoriul.

Membri ai unor militii proruse AU ATACAT o baza militara ucraineana

Membri ai unor militii proruse au atacat, sambata, o baza militara ucraineana situata in vestul regiunii Crimeea, anexata oficial de catre Rusia, afirma surse citate de AFP, conform Mediafax. Aproximativ 200.

Baza ucraineana din Feodosia, luata cu asalt de fortele ruse

Trupele ruse au luat cu asalt luni dimineata, in zori, baza unei unitati de infanterie a marinei ucrainene din Feodosia Crimeea), in urma unui atac in care cativa militari loiali Kievului au fost raniti, iar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )