Libnet.ro
UNICEF

10:15

LIVETEXT Ucraina isi retrage trupele din Crimeea / O baza militara ucraineana din regiune, luata cu asalt de trupe ruse

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Ucraina isi retrage trupele din Crimeea / O baza militara ucraineana din regiune, luata cu asalt de trupe ruse

Fortele ruse au luat cu asalt luni dimineata o baza militara ucraineana din localitatea Feodossia, Crimeea, a anuntat pe pagina sa de Facebook purtatorul de cuvant al fortelor militare ucrainene din Crimeea, Vladislav Seleznev. Ora 11:16 Ministrul ucrainean al Apararii a primit ordin sa retraga trupele ucrainene din Crimeea presedintele interimar). continuă pe Hotnews

Kievul isi retrage trupele din Crimeea.

Kievul a decis luni sa-si transfere trupele din Peninsula Crimeea, anexata de Rusia, pe teritoriul Ucrainei, transmite AFP, citata de Mediafax. In curs de actualizare.

CRIZA IN UCRAINA: Casa Alba, foarte ingrijorata de prezenta trupelor rusesti la frontiera ucraineana. Kievul isi retrage trupele din Crimeea / Fortele rusesti ataca o nava ucraineana pe lacul Donuzlav

Fortele ruse au luat cu asalt luni dimineata o baza militara ucraineana din localitatea Feodossia, Crimeea, a anuntat pe pagina sa de Facebook purtatorul de cuvant al fortelor militare ucrainene din Crimeea, Vladislav Seleznev. Potrivit Uninn. info, comandantul batalionului de puscasi marini din baza si adjunct sau au fost retinuti de fortele ruse si dusi cu un elicopter intr-un loc necunoscut. La scurt timp dupa Ucraina a anuntat ca isi retrage trupele din Crimeea in fata amenintarilor si presiunii din partea armatei ruse. ---------------------------Ora 22:30: Obama le-a cerut liderilor occidentali sa prevada in declaratia de la Haga posibilitatea excluderii Rusiei din G8 si sa prevada noi sanciuni economice/ Lavrov: Noi nu ne agatam de acest format si nu ar fi o mare tragedie daca nu ar mai exista G8Ora 22:00 Summitul G8 programat in iunie in statiunea rusa Soci a fost anulat, reuniunea urmand sa se desfasoare la Bruxelles.

Kievul isi va transfera trupele din Crimeea in Ucraina

Autoritatile de la Kiev au decis sa-si retraga trupele din Peninsula Crimeea, a declarat presedintele interimar ucrainean Oleksandr Turcinov, in conditiile in care majoritatea bazelor ucrainene din peninsula se afla sub controlul Rusiei, potrivit presei.

Schimbare de pozitie a autoritatilor ucrainene: Kievul a decis sa-si retraga trupele din Crimeea

Autoritatile de la Kiev au decis luni sa-si retraga trupele din Peninsula Crimeea, a anuntat presedintele interimar ucrainean Oleksandr Turcinov, scrie AFP. Consiliul pentru Securitate Nationala si Aparare a.

Dupa afirmatia lui Lukashenko, Ucraina isi recheama ambasadorul din Belarus.

Ucraina si-a rechemat ambasadorul din Belarus, Mykhailo Yezhel, pentru consultari in ceea ce priveste pozitia acestei tari in problema din Crimeea, anunta ITAR-TASS. Dupa declaratia presedintelui Alexander Lukashenko, ministrul de externe al Ucrainei a rechemat ambasadorul din Belarus pentru consultari si a trimis o nota omologului sau prin care se subliniaza faptul ca declaratiile presedintelui contravin normelor universal recunoscute ale dreptului international si cu pozitia exprimata de .

Ministrul rus al Apararii se afla in Crimeea - presa.

Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, se afla in Crimeea pentru a inspecta institutiile militare, au anuntat luni agentiile ruse, citate de AFP, potrivit Mediafax. Ministrul este primul oficial de rang inalt de la Moscova care merge in peninsula ucraineana de la anexarea ei de catre Rusia. In ultimele zile, fortele ruse au preluat fara lupta si aproape in totalitate controlul bazelor ucrainene din peninsula. Citeste si: Kievul isi retrage trupele din Crimeea Fortele armate ruse au .

UPDATE. Membrii unor militii proruse AU OCUPAT iNCA O BAZA MILITARA DIN CRIMEEA

UPDATE 17:50 - Membri ai unor militii proruse au ocupat, sambata, cu blindate si arme automate, inca o baza din Crimeea, in apropiere de Sevastopol, tragand focuri de avertisment, informeaza AFP. Vehicule.

O baza militara ucraineana din Crimeea, luata cu asalt de trupe ruse

Fortele ruse au luat cu asalt luni dimineata o baza militara ucraineana din localitatea Feodossia, Crimeea, a anuntat pe pagina sa de Facebook purtatorul de cuvant al fortelor militare ucrainene din Crimeea, Vladislav Seleznev.

intreruperi de energie electrica in mai multe zone din Crimeea.

Mai multe regiuni din Peninsula Crimeea au ramas fara curent electric, duminica seara, din motive necunoscute, au anuntat autoritatile locale proruse, relateaza AFP, citata de Mediafax. Locuitorii districtelor Feodosia si Djankoi au declarat pentru AFP ca sate si districte din regiunea lor nu aveau curent electric. La Simferopol, principalul oras din Crimeea, strada Karl Marx din centrul orasului era in intuneric, dar si unul dintre principalele hoteluri din centru. Oamenii foloseau torte .

Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO, potrivit Agerpres. Cred ca este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania si pentru regiune, de dupa 1989. Categoric acest lucru. Sa ai un conflict rece, deocamdata. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cald in perioada urmatoare. Evident ca este pentru prima .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )