Libnet.ro
UNICEF

01:05

BCE: Iesirea Greciei din zona euro ar avea un impact mai mic fata de acum doi ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCE: Iesirea Greciei din zona euro ar avea un impact mai mic fata de acum doi ani

Iesirea Greciei din zona euro ar avea un impact mai mic fata de acum doi ani, a declarat Ewald Nowotny, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europene BCE) si guvernator al Bancii Austriei, el cerand guvernului elen sa prezinte. continuă pe Wall-Street Ro

Presedinte BCE: Grecia nu va parasi zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a respins sambata speculatiile privind o posibila iesire a Greciei din zona euro si a reiterat ca introducerea monedei unice europene a fost o decizie irevocabila, iar investitorii nu au motiv sa parieze impotriva ei, relateaza Mediafax.

Spiegel: Grecia, in pragul unui acord de pana la 5 miliarde euro cu Rusia

Agora: Negocierile cu zona Euro ar putea fi amanate pana in iunie *ACTUALIZARE 14:50 Grecia ar urma sa semneze, marti, un acord cu Moscova prin care statul elen ar putea incasa intre 3 si 5 miliarde de euro pentru operarea gazoductului Turkish Stream pe teritoriul sau, conform unor informatii obtinute de revista Spiegel, transmite Russia Today. * Economistul Paul Krugman: Iesirea Greciei din zona euro ar fi un cosmar * Adrian Vasilescu, BNR: Bancile romanesti cu capital grecesc nu pot intra in carantina * Grecia discuta azi cu creditorii straini ------------ Cuvantul carantina nu este adecvat situatiei bancare din tara noastra, ne-a declarat, ieri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie in BNR, facand referire la speculatiile aparute in presa elena, conform carora statele din apropierea Greciei inclusiv Romania) ar fi pus in carantina subsidiarele bancilor grecesti, incercand sa diminueze consecintele unei eventuale iesiri a statului balcanic din zona euro.

BCE: Grecia trebuie sa actioneze urgent

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, indeamna Grecia sa actioneze rapid, astfel incat sa ajunga cat mai curand la un acord cu creditorii sai, acord care sa nu permita adancirea crizei financiare a tarii si sa inlature temerile legate de o posibila iesire a acesteia din zona euro.

Pietele europene, in cea mai mare scadere din ianuarie pana in prezent

Bursele europene s-au inscris pe un curs puternic negativ, vineri, inregistrand cel mai important declin din ianuarie pana in prezent, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din zona euro.

MAE: in total, 54 de romani au fost extrasi din zona de conflict din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca alti noua cetateni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si 9 membri de familie de cetatenie yemenita, informeaza Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )