Libnet.ro
UNICEF

10:15

MAE: in total, 54 de romani au fost extrasi din zona de conflict din Yemen

România Liberă România Liberă,
MAE: in total, 54 de romani au fost extrasi din zona de conflict din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca alti noua cetateni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si 9 membri de familie de cetatenie yemenita, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

MAE: Alti patru romani au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca, in cursul zilei de marti, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen, informeaza Mediafax.

Seful BCE: Programul de relaxare monetara pentru stimularea economiei din zona euro este eficient

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri ca masurile de relaxare monetara lansate recent de BCE pentru stimularea economiei din zona euro isi produc deja efectul.

MAE a mai evacuat noua romani din Yemen; in total, 54 de cetateni romani au parasit aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de vineri, al?i noua ceta?eni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si 9 membri de.

MAE: inca patru romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 14 aprilie 2015, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen.

MAE: Patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati marti din Yemen

Patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati marti din Yemen, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe remis Mediafax. Cetatenii romani au fost evacuati din Yemen.

MAE: inca trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen

In cursul zilei de miercuri, alti trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen, a anuntat ministerul Afacerilor Externe. Astfel, pana in acest moment, 42 de romani si sapte membri.

Inca patru romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 14 aprilie 2015, alti 4 cetateni romani si 2 membri de familie au fost evacuati din Yemen. Cetatenii romani au fost evacuati din Yemen, catre Khartoum Sudan), cu un avion al Organizatiei Internationale pentru Migratie, arata un comunciat de presa al MAE.

Alti trei romani au fost evacuati din Yemen

Alti trei romani si doi membri de familie ai acestora cetateni ai Republicii Yemen) au fost evacuati in siguranta, astazi, pe cale terestra, din localitatea yemenita Taizz, catre Arabia Saudita, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE) de la Bucuresti, intr-un comunicat trimis redactiei.

VIDEO: Un campion mondial la sah a fost eliminat din concurs pentru ca trisa cu o aplicatie de iPOD

Campionul georgian la sah Gaioz Nigalidze a fost eliminat din turneul Mondial de la Dubai dupa ce comisia de supraveghere l-a prins cand trisa cu ajutorul tehnologiei, informeaza engadget.

MAE: Alti 9 cetateni romani au ajuns in siguranta in Romania, dupa ce au fost evacuati din Yemen

Continua evacuarea romanilor din Yemen. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat faptul ca alti noua cetateni romani au ajuns in siguranta in tara, informeaza B1 TV. O mama si doi copii, stabiliti in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )