Libnet.ro
UNICEF

21:00

BCE a inghetat finantarea de urgenta a bancilor din Grecia, pe fondul riscului de default

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCE a inghetat finantarea de urgenta a bancilor din Grecia, pe fondul riscului de default

Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa mentina, dar sa inghete finantarea bancilor din Grecia prin intermediul programului ELA la nivelul stabilit vineri, decizie care reflecta riscul de default al datoriilor si de introducere a controlului. continuă pe Wall-Street Ro

BCE a iNGHETAT finantarea de urgenta a bancilor din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa inghete finantarea bancilor din Grecia prin intermediul programului ELA la nivelul stabilit vineri, pe fondul riscului de default al datoriilor si de introducere a controlului capitalului.

BCE mentine finantarea de urgenta destinata bancilor grecesti

ACTUALIZARE 15:51 Banca Centrala Europeana anuntat astazi ca va mentine plafonul liniei de finantare de urgenta ELA) destinat bancilor grecesti la nivelul decis vineri, 26 iunie. * Varoufakis: Merkel detine cheia pentru rezolvarea crizei elene si sper ca o va folosi * Europarlamentul PSD Negrescu cere convocarea CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei * Mai mult de o treime din bancomatele din Grecia au ramas fara bani ieri * Un fost sef al FMI propune suspendarea temporara a platilor Atenei si ofera solutii alternative * Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie * Ministri si parlamentari Syriza, la coada la bancomatul de la Parlament * Varoufakis sugereaza ca BCE sa plateasca ceea ce Grecia ii datoreaza FMI-ului pe 30 iunie * Donald Tusk: Grecia trebuie sa ramana parte a zonei euro * Varoufakis: Refuzul de a ajuta Grecia risca sa aduca un prejudiciu permanent zonei euro * Tsipras: Referendumul se va tine, indiferent de decizia Eurogrup * Parlamentul grec a aprobat organizarea unui referendum * Dijsselbloem: Planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie *Autoritatile din zona euro sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a asigura stabilitatea zonei euro, conform Eurogroup.

Bancile din Grecia vor fi iNCHISE temporar

Premierul elen Alexis Tsipras a confirmat duminica inchiderea temporara a bancilor din Grecia, transmite Agerpres. Surse apropiate de dosar precizasera anterior ca bancile elene si Bursa de la Atena vor ram.

Criza din Grecia scumpeste imprumuturile Romaniei

Agentia de evaluare financiara StandardPoors a avertizat ca ar putea retrograda ratingurile mai multor tari din regiune, printre care si Romania, pe fondul crizei din Grecia. Costurile de imprumut ale Romaniei s-au majorat usor, economistii asteptand si o crestere a volatilitatii cursului de schimb.

Situatia din Grecia, in vizorul FMI. Ce precizari a facut Christine Lagarde

Sefa FMI, Christine Lagarde, a declarat, duminica, ca institutia pe care o conduce va urmari indeaproape evolutia situatiei din Grecia si ramane pregatit sa-si ofere ajutorul in caz de necesitate.

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei, apreciind ca intrarea Greciei in.

Europarlamentul Victor Negrescu (PSD) cere convocarea CSAT pentru a evalua efectele crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a evalua efectele crizei din Grecia asupra Romaniei, informeaza Mediafax. Presedintele Romaniei, care reprezinta.

Un europarlamentar PSD cere convocarea CSAT pentru evaluarea crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra.

Solicitare de la Bruxelles: E nevoie de o sedinta CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei .

Bancomatele din Grecia, luate cu asalt pentru retragerea banilor. Sambata are loc ultima reuniune a ministrilor de finante din zona euro privind situatia tarii care ar putea intra in incapacitate de plata (VIDEO)

Bancomatele din Grecia sunt luate cu asalt. Oamenii sunt speriati ca tara ar putea intrat in incapacitate de plata si au inceput sa scoata bani inca de la primele ore ale diminetii. intre timp, premierul.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )