Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bebelusul cuplului regal din Marea Britanie, subiect de pariuri.

România Liberă România Liberă,
Bebelusul cuplului regal din Marea Britanie, subiect de pariuri.

Cameramanii si fotografii au inceput deja sa isi caute locuri cat mai bune in fata maternitatii unde va naste ducesa Catherine, sotia printului William, in timp ce, la casele de pariuri, admiratorii tanarului cuplu regal incearca sa ghiceasca sexul, greutatea si numele copilului, scrie Mediafax. Cel mai asteptat copil din Marea Britanie ar trebui sa se nasca la jumatatea lunii iulie, dar presa se grabeste sa gaseasca un loc cat mai bun pentru a relata evenimentul, in fata spitalului St. Mary . continuă pe România Liberă

Stratfor: Marea Britanie ar putea ajuta Europa sa rupa dependenta de gazele din Rusia

O analiza publicata de agentia de analize militare si de strategie Stratfor arata ca Marea Britanie are un potential mult mai ridicat decat se estima anterior in sectorul gazelor de sist.

Germania si Marea Britanie, destinatiile preferate ale romanilor pentru mini-vacante

Germania si Marea Britanie sunt, anul acesta, destinatiile preferate ale romanilor pentru city-break-uri mini-vacante de week-end), informeaza un comunicat trimis redactiei.

Specialistii in IT din Romania uimesc Marea Britanie. ...

Dezvoltatori est-europeni in domeniul ITC ar putea deveni un fel de noi instalatori polonezi, scrie The Independent, prezentand cateva afaceri de acest tip ce au creat locuri de munca in Marea Britanie, inclusiv a unui roman, si subliniind ca est-europenii nu vor fura locurile de munca britanicilor, arata Mediafax intr-un amplu material. Potrivit publicatiei britanice, un expatriat roman, Emil Gal, in varsta de 23 de ani, face parte dintr-un nou val de imigranti est-europeni ce vin in .

Steaua poate obtine astazi prima victorie din seria amicalelor cu un adversar din Marea Britanie

Steaua incearca astazi sa bifeze prima victorie din pauza competitionala de vara, dupa ce in cantonamentul din Austria a inregistrat o remiza alba si o infrangere.

Incendiu devastator in Birmingham, Marea Britanie. Noua pompieri raniti

Pompierii britanici se lupta cu un incendiu de proportii, izbucnit in Birmingham la o fabrica de reciclare, unde se afla peste 100. 000 de tone de plastic. Serviciul de urgenta din oras a anuntat ca au fost trimisi 200 de pompieri la fata locului.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )