Libnet.ro
UNICEF

01:05

Becali: E cea mai buna Steaua din 90 incoace. De ce sa nu castigam Europa League?

Online Sport Online Sport,
Becali: E cea mai buna Steaua din 90 incoace. De ce sa nu castigam Europa League?

Gigi Becali viseaza la gloria europeana intr-un moment in care FCSB este de neoprit pe toate fronturile, cu 20 de goluri marcate in ultimele patru meciuri in toate competitiile. continuă pe Online Sport

Becali, dupa meciul FCSB - CSU Craiova: Asta e cea mai buna echipa a Stelei dupa 90

Finantatorul echipei FCSB, omul de afaceri Gigi Becali, a declarat, duminica seara, ca echipa lui Nicolae Dica este cea mai buna de dupa 1990, apreciind ca aceasta are jucatori atat de valorosi.

Becali dupa meciul cu CSU Craiova: Asta e cea mai buna echipa a Stelei dupa 90 incoace

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminica seara, ca echipa lui Nicolae Dica este cea mai buna de dupa 1990, apreciind ca aceasta are jucatori atat de valorosi incat poate ajunge oriunde.

Becali, dupa meciul cu CSU Craiova: Asta e cea mai buna echipa a Stelei dupa 90 incoace

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminica seara, ca echipa lui Nicolae Dica este cea mai buna de dupa 1990, apreciind ca aceasta are jucatori atat de valorosi incat poate ajunge oriunde.

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa Centrala si de Est. Balbaielile politice si instabilitatea isi fac simtite efectele

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa centrala si de Est, noteaza jurnalistii de la Bloomberg intr-o analiza in care atrag atentia asupra faptului ca modificarile Codului fiscal produc confuzie in mediul de afaceri din tara noastra, conform B1. ro.

Bloomberg: Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa Centrala si de Est. Balbaielile politice si instabilitatea isi fac simtite efectele

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa centrala si de Est, noteaza jurnalistii de la Bloomberg intr-o analiza in care atrag atentia asupra faptului ca modificarile.

Cea mai mare banca din nordul Europei taie 6.000 de posturi

Nordea Bank AB, cea mai mare banca din nordul Europei, a decis sa elimine cel putin 6. 000 de posturi in conditiile in care depune eforturi ca sa ramana competitiva.

Reducerea TVA la toate alimentele, de la 24 la 9%, cea mai buna decizie pe care am luat-o

Fostul premier, Victor Ponta a precizat astazi ca ce mai buna decizie pe care a luat-o in timpul mandatului sau, alaturi de fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, a fost reducerea TVA la toate alimentele de la 24 la 9 %.

ORA DE IARNA 2017. Dam ceasurile inapoi! 29 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 04. 00, care va deveni 03. 00, iar 29 octombrie va fi cea mai lunga zi din acest an.

increderea in economia zonei euro atinge cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Comisia Europeana a anuntat astazi ca increderea in zona economiei euro a crescut neasteptat de mult in luna octombrie,atingand cel mai mare nivel din anul 2000 pana in prezent. Acest eveniment confirma redresarea economica care vine dupa o lunga perioada de criza economica, potrivit Reuters.

Simona Halep a dezvaluit care a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o in viata, dar si care a fost primul lucru pe care l-a cumparat in acest an

Simona Halep a marturisit dupa ce s-a confirmat ca va fi numarul 1 mondial pana in 2018, care a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o in viate ei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )