Libnet.ro
UNICEF

15:30

Becali a primit pedeapsa cu regim deschis

Online Sport Online Sport,
Becali a primit pedeapsa cu regim deschis

Gigi Becali a avut termen astazi la Judecatoria Sectorului 4 din Bucuresti in care s-a judecat cererea sa de a beneficia de regim deschis. Patronul Stelei va continua sa-si execute pedeapsa in regim deschis, dupa ce magistratii au respins, luni, contestatia Penitenciarului Jilava fata de acest regim, decizia instantei fiind definitiva. continuă pe Online Sport

Decizie. Gigi Becali isi va executa pedeapsa in regim deschis

Omul de afaceri George Becali va executa restul pedeapsei in regim deschis dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au respins luni contestatia formulata de Administatia Nationala a Penitenciarelor impotriva deciziei judecatorului delegat prin care s-a stabilit schimbarea regimului de inchisoare.

Gigi Becali, trecut pe regim deschis.

Omul de afaceri Gheorghe Becali va beneficia de regim de detentie semideschis, au hotarat magistratii Judecatoriei Sector 4 Bucuresti.

Becali a obtinut regimul deschis

Gigi Becali a avut termen astazi la Judecatoria Sectorului 4 din Bucuresti in care s-a judecat cererea sa de a beneficia de regim deschis. Patronul Stelei va continua sa-si execute pedeapsa in regim deschis, dupa ce magistratii au respins, luni, contestatia Penitenciarului Jilava fata de acest regim, decizia instantei fiind definitiva.

Becali afla astazi daca primeste regim deschis

Gigi Becali are termen astazi la Judecatoria Sectorului 4 din Bucuresti in care se judeca cererea sa de a beneficia de regim deschis.

Judecatoria Sectorului 4 a respins contestatia ANP: Becali va beneficia in continuare de regim deschis

Gigi Becali a reusit o victorie in justitie in fata Administratiei Nationale a Penitenciarelor: Judecatorii Sectorului 4 au respins contestatia ANP privind regimul de executare a pedepsei de catre latifundiarul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )