Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gigi Becali, trecut pe regim deschis.

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali, trecut pe regim deschis.

Omul de afaceri Gheorghe Becali va beneficia de regim de detentie semideschis, au hotarat magistratii Judecatoriei Sector 4 Bucuresti. continuă pe România Liberă

Decizie. Gigi Becali isi va executa pedeapsa in regim deschis

Omul de afaceri George Becali va executa restul pedeapsei in regim deschis dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au respins luni contestatia formulata de Administatia Nationala a Penitenciarelor impotriva deciziei judecatorului delegat prin care s-a stabilit schimbarea regimului de inchisoare.

Becali a primit pedeapsa cu regim deschis

Gigi Becali a avut termen astazi la Judecatoria Sectorului 4 din Bucuresti in care s-a judecat cererea sa de a beneficia de regim deschis. Patronul Stelei va continua sa-si execute pedeapsa in regim deschis, dupa ce magistratii au respins, luni, contestatia Penitenciarului Jilava fata de acest regim, decizia instantei fiind definitiva.

Becali afla astazi daca primeste regim deschis

Gigi Becali are termen astazi la Judecatoria Sectorului 4 din Bucuresti in care se judeca cererea sa de a beneficia de regim deschis.

Judecatoria Sectorului 4 a respins contestatia ANP: Becali va beneficia in continuare de regim deschis

Gigi Becali a reusit o victorie in justitie in fata Administratiei Nationale a Penitenciarelor: Judecatorii Sectorului 4 au respins contestatia ANP privind regimul de executare a pedepsei de catre latifundiarul.

Seful de la Medicina Legala din Constanta: Gigi Becali nu este atat de bolnav precum sustine

Gigi Becali nu este atat de bolnav precum sustine. Seful de la Medicina Legala din Constanta si-a exprimat indoielile cu privire la afectiunile pe care le acuza omul de afaceri, mai ales ca pana luna.

Gigi Becali vrea la CEDO.

Daca judecatorii Curtii de Apel Constanta vor mentine solutia de respingere a cererii de eliberare din inchisoare, pentru tratament, a lui Gigi Becali, avocatii acestora vor ataca sentinta la CEDO, a precizat aparatoarea latifundiarului, Maria Vasii. Deocamdata, mai avem de trecut o cale de atac interna, la Curtea de Apel Constanta. Daca decizia va fi una favorabila, atunci sesizarea Curtii Drepturilor Omului va ramane fara obiect, a mai spus Maria Vasii, potrivit Mediafax. Avocata .

Miron Cozma dezvaluie problemele grave de sanatate ale lui Gigi Becali: Are dureri teribile, a avut piciorul semiparalizat!

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, bun prieten cu Gigi Becali, a declarat ca patronul Stelei ar fi suferit de o semipareza in celula Penitenciarului Poarta Alba, motiv pentru care are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala in strainatate.

Suparat de ultimele decizii ale magistratilor, Gigi Becali face plangere la CEDO

Gigi Becali va sesiza comisia de abuzuri din Parlament in legatura cu refuzul instantei de a-l elibera pentru a se opera. Patronul Stelei ii acuza pe legisti ca au gresit cand au spus ca poate fi tratat in.

Gigi Becali intentioneaza sa doneze 500.000 euro pentru a ridica o manastire in locul unde a avut loc accidentul din Apuseni

Din inchisoare, Gigi Becali se gandeste la victimele accidentului din Apuseni. Latifundiarul vrea sa doneze jumatate de milion de euro pentru a ridica o manastire chiar in locul in care a cazut avionul, scriu.

Raportul medico-legal al lui Gigi Becali. Indicatia este clara: operatie in Romania

Gigi Becali are sanse infime sa se opereze in stainatate pentru a obtine suspendarea pedepsei. A aparut raportul medico-legal in care specialistii romani afirma negru pe alb ca operatia sa se poate realiza in cadrul unitatilor specializate din Romania, sub paza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )