Libnet.ro
UNICEF

16:30

Begu, spulberata la Australian Open: Irina, la cel mai slab rezultat din ultimii patru ani

Adevărul Adevărul,
Begu, spulberata la Australian Open: Irina, la cel mai slab rezultat din ultimii patru ani

Irina Begu 105 WTA) se scufunda fara urme si, dintr-o jucatoare aflata, candva, pe locul 22 in lume, acum nu mai e capabila sa castige mai mult de un meci sau maximum doua pe tabloul unui turneu important. continuă pe Adevărul

Irina Begu paraseste Australian Open din runda inaugurala

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cap de serie numarul .

Irina Begu eliminata in primul tur

Pentru Irina Begu aventura in proba de simplu la Australian Open 2020 s-a incheiat rapid.

Australian Open: Kiki Bertens, prea puternica pentru Irina Begu - Romanca, eliminata in primul tur

Irina Begu 105 WTA) nu a avut prea multe sanse in fata olandezei Kiki Bertens 10 WTA), cap de serie numarul 9, in runda inaugurala de la Australian Open. Romanca a fost invinsa dupa o ora si 15 minute de joc, scor 6-1, 6-4.

15 repere ale Australian Open-ului: numele initial, anul cu doua editii, recordul inimaginabil al lui Rosewell

Australian Open 2020 este la linia de start, cu Novak Djokovic si Naomi Osaka pregatiti sa inceapa cursa de aparare a trofeelor. Adevarul va propune o incursiune in istoria turneului de Mare Slem care, la inceputurile tenisului, era cel mai adesea boicotat de europeni si americani, care si-a schimbat data in calendar de mai multe ori, dar care a stabilit si cateva repere de-a dreptul incredibile.

Cum arata Top10 mondial, inainte de startul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open

Intre 20 ianuarie si 2 februarie, iubitorii tenisului vor fi acaparati de cel dintai turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Pericol pe teren, la Australian Open. Tot mai multe jucatoare cad secerate. Pozitia organizatorilor

Primul Grand Slam al anului a luat startul pe 20 ianuarie, dar mai multi sportivi sunt nemultumiti de faptul ca nu pot juca in conditii optime din cauza calitatii precare a aerului si a fumului toxic produs de incendiile de vegetatie. in calificari, o sportiva a cazut pe teren si a fost nevoita sa abandoneze .

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Australian Open: Organizatorii au anuntat cand va avea loc meciul Soranei Cirstea

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de miercuri, zi in care va avea loc si meciul dintre Sorana Cirstea 74 WTA) si Cori Gauff 67 WTA). Prima confruntare dintre cele doua jucatoare se va disputa pe Melbourne Arena, nu mai devreme de ora 03:50 ora Romaniei).

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )