Libnet.ro
UNICEF

23:00

Irina Begu eliminata in primul tur

Online Sport Online Sport,
Irina Begu eliminata in primul tur

Pentru Irina Begu aventura in proba de simplu la Australian Open 2020 s-a incheiat rapid. continuă pe Online Sport

Australian Open: Kiki Bertens, prea puternica pentru Irina Begu - Romanca, eliminata in primul tur

Irina Begu 105 WTA) nu a avut prea multe sanse in fata olandezei Kiki Bertens 10 WTA), cap de serie numarul 9, in runda inaugurala de la Australian Open. Romanca a fost invinsa dupa o ora si 15 minute de joc, scor 6-1, 6-4.

Australian Open: Monica Niculescu, eliminata in primul tur

Venita din calificari, Monica Niculescu 129 WTA) a inceput promitator partida cu Alize Cornet 61 WTA), a codus cu 4-0 si si-a adjudecat pana la urma primul set cu 7-5. Frantuzoaica a avut insa o revenire spectaculoasa si s-a impus cu 5-7, 6-1, 6-0.

Vesti proaste pentru echipa de FedCup a Romaniei: Irina Begu si-a anuntat retragerea, dupa alte doua sportive

Irina Begu exclude prezenta la FedCup, anuntandu-si obiectivul pentru acest an. Romania va infrunta Rusia la barajul pentru FedCup, in perioada 7-9 februarie.

Irina Begu paraseste Australian Open din runda inaugurala

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cap de serie numarul .

Victorie la pas pentru Simona Halep, in primul tur de la Australian Open. Dupa un prim set strans cu Jennifer Brady, a treia tenismena a lumii s-a dezlantuit in actul secund

Simona Halep a castigat partida cu Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, din primul tur de la Australian Opensi o va infrunta, in faza urmatoare, pe castigatoarea duelului dintre Harriet Dart si Misaki.

Se retrage Maria Sarapova? Indiciul clar dat de rusoaica dupa infrangerea din primul tur de la Australian Open

Maria Sarapova a trait, marti, o noua dezamagire in turneele de Mare Slem, fiind invinsa in primul tur de la Australian Open, in minimum de seturi, de croata Donna Vekic, o sportiva cu noua ani mai tanara. La conferinta de presa, rusoaica a facut o declaratie care sugereaza ca fostul numar unu mondial se gandeste la retragere: nu stiu daca ne vom revedea la anul.

Simona Halep incepe, marti, drumul spre al treilea trofeu de Mare Slem din cariera: Are o adversara infernala in primul tur de la Australian Open, care a facut deja doua victime de marca in 2020 (VIDEO)

Simona Halep, locul 3 in ierarhia mondiala WTA, isi incepe marti aventura de la Australian Open si o va infrunta in primul tur pe Jennifer Brady din SUA, 49 WTA. Meciul va avea loc dupa ora 10:00 si va fi tr.

incep surprizele la Australian Open. Sloane Stephens, eliminata in primul tur

Americanca Sloane Stephens, locul 27 WTA si cap de serie numarul 24, a fost invinsa, luni, cu scorul.

Simona Halep, cazatura puternica in primul tur de la Australian Open. Sportiva noastra s-a pravalit la pamant si a avut nevoie de interventia medicului Apoi a dat de pamant cu Brady

Simona Halep si-a castigat primul meci de la Australian Open, invingand-o pe Jennifer Brady in minimum de seturi, dar partida n-a fost lipsita de emotii. in primul set, la scorul de 5-5, a treia tenismena a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )