Libnet.ro
UNICEF

06:15

Belarus interzice temporar importurile de pui din Romania

Hotnews Hotnews,
Belarus interzice temporar importurile de pui din Romania

Belarusul a impus restrictii temporare importului de pui din Romania, din cauza unui focar al bolii de Newcastle pseudopesta aviara - n. r. ) in aceasta tara, a anuntat Departamentul pentru supraveghere alimentara si veterinara din Ministerul Agriculturii si Alimentatiei din Belarus, citat de BelTA. continuă pe Hotnews

Belarus interzice temporar importurile de pui si oua din Romania

Belarusul a impus restrictii temporare importului de pui din Romania, din cauza unui focar al bolii Newcastle RNA) in aceasta tara, transmite Mediafax. Biroul International pentru Epizootii a informat autorita.

Belarusul INTERZICE temporar importurile de pui din Romania.

Belarusul a impus restrictii temporare importului de pui din Romania, din cauza unui focar al bolii Newcastle RNA) in aceasta tara, a anuntat Departamentul pentru Supraveghere Veterinara si Alimente din cadrul Ministerului belarus al Agriculturii si Alimentatiei, relateaza agentia BelTA, scrie Mediafax. Agentia belarusa citeaza informatii oferite de catre Biroul International pentru Epizootii cu privire la un caz inregistrat la Tohanu Vechi, in Brasov. Pe 15 octombrie, Belarusul a interzis .

Belarusul interzice temporar importurile de pui din Romania

Belarusul a impus restrictii temporare importului de pui din Romania, din cauza unui focar al bolii Newcastle RNA) in aceasta tara, a anuntat Departamentul pentru Supraveghere Veterinara si Alimente din cadrul.

Belarusul interzice importurile de pui din Romania

Belarusul a impus restrictii temporare importului de pui din tara noastra, din cauza unui focar al bolii Newcastle inregistrat la Tohanu Vechi, judetul Brasov. a anuntat Departamentul pentru Supraveghere Veterinara si Alimente din cadrul Ministerului bielorus al Agriculturii si Alimentatiei, citat BelTA, agentia bielorusa de stiri.

Studiul ROADS: Valoarea raportata a pietei de publicitate online din Romania a atins 10,2 milioane euro in primul semestru

Piata raportata a publicitatii online din Romania s-a ridicat in prima jumatate a acestui an la 46,6 milioane de lei circa 10,2 milioane de euro), in usoara crestere fata de primul semestru al anului trecut, potrivit ultimului studiu ROADS referitor la aceasta piata, realizat de IAB Romania si PwC Romania. Rezultatele studiului au fost prezentate marti in cadrul IAB Forum.

Tanar din Romania, printre premiantii concursului organizat la 20 de ani de piata unica ...

Tanarul Vlad Gabriel Caldararu din Romania se numara printre cei 20 de premianti ai concursului de creatie Generatia 1992 organizat cu ocazia implinirii a 20 de ani de la lansarea pietei unice europene, informeaza Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, citata de Mediafax. Caldararu a luat locul patru la categoria aplicatii pentru telefoanele inteligente, potrivit sursei citate. Concursul, la care au participat 380 de tineri de 20 de ani din toate cele 27 de state membre ale UE, i-a .

Politistii din Romania au arestat masina Google.

Masina Google, care realizeaza fotografiile pentru aplicatia Google Maps a avut o patanie in Romania, cel putin asa sugereaza o fotografie postata pe site-ul 9gag. com. Concret, roata masinii a fost blocata, deoarece vehiculul era parcat intr-un loc interzis, scrie Realitatea. net. Autoturismul, parcat in fata unei cladiri, a intrat imediat in vizorul politistilor din Romania. Potrivit 9gag. com, masina a fost arestata pe o strada destul de circulata. E neclar cand a fost realizata fotografia, .

Traian Basescu, la lansarea unui nou volum de documente ale comunismului din Romania: Am avut de multe ori convingerea ca facem ce trebuie, cei care am trait atunci

Perioada comunista de dupa 1972 este extrem de importanta pentru a intelege cum a fost pacalita acea generatie, ce inseamna propaganda si ce inseamna sa fii invatat ca statul are grija de tine tot timpul, a declarat marti presedintele Traian Basescu, la lansarea volumului 'Istoria comunismului din Romania. Documente Nicolae Ceausescu 1965-1971)', ocazie cu care a marturisit ca, licean fiind, avea impresia ca este condus spre liberate.

Amnesty International: O tabara cu 150 de romi din Romania, evacuata luni dimineata ...

O tabara de romi romani din comuna Noisy-le-Grand de langa Paris, unde locuiau 150 de persoane, printre care 60 de copii, a fost evacuata, iar baracile au fost demolate, luni dimineata, informeaza un comunicat Amnesty International citat de Mediafax. Cei 150 de romi din Romania locuiau in aceasta tabara de doi ani, insa in aprilie anul acesta un tribunal din orasul Bobigny, aflat in apropiere, in departamentul Seine-Saint-Denis, a hotarat ca acestia sa fie evacuati, din cauza conditiilor .

Coalitia Antidiscriminare din Romania i-a semnalat premierului Ponta ca presedintele CNCD a fost victima unui atac. Politia Capitalei precizeaza ca Asztalos nu a depus plangere

Un grup de ONG-uri reunite sub emblema Coalitiei Antidiscriminare din Romania i-a semnalat, sambata, premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisa, ca presedintele Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), Csaba Asztalos, a fost atacat stradal, miercuri, in centrul Capitalei, de patru persoane, semnatarii cerand garantarea integritatii fizice a acestuia, inceperea unei anchete si condamnarea publica a actului de intimidare, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )