Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bercea Mondial, retinut de politisti la un an de cand a fost condamnat la 13 ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Bercea Mondial, retinut de politisti la un an de cand a fost condamnat la 13 ani de inchisoare

Bercea Mondial si fiul sau au fost identificati si retinuti, miercuri, de politistii din Mehedinti. Pe numele celor doi existau mandate de executare a unor pedepse cu inchisoare de 13 ani, respectiv 9 ani. Cei doi au fost condamnati de Tribunalul Olt pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor. continuă pe Antena3

Bercea Mondial, din nou la inchisoare: Interlopul are de ispasit o pedeapsa de 13 ani pentru tentativa de omor

Bercea Mondiala ajuns din nou la inchisoare. Pe numele sau real Sandu Anghel, el a fost condamnat la 13 ani de inchisoare si a fost incarcerat pentru o tentativa de omor care a avut loc in 2009. Si fiul.

Bercea Mondial, interlopul caruia Mircea Basescu i-a botezat o nepoata, se intoarce in inchisoare

Sandu Anghel, finul lui Mircea Basescu, a fost saltat de politistii din Mehedinti, miercuri, 7 octombrie 2020, alaturi de fiul sau, in urma sentintei definitive a Curtii de Apel Craiova. Este condamnat pentru tentativa de omor, pedeapsa fiind de 13 ani. Fiul acestuia are de ispasit 9 ani.

Barbatul care a ucis si taiat in 108 bucati un milionar chinez, pentru ca i-a cerut fiica de sotie, a fost condamnat la inchisoare

Li Zhao a fost gasit vinovat de omucidere dupa ce l-a impuscat pe barbatul care i-a cerut manca fiicei sale. Barbatul a primit 10 ani si sase luni de inchisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )