Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Bercea Mondial, din nou la inchisoare: Interlopul are de ispasit o pedeapsa de 13 ani pentru tentativa de omor

B1 B1,
Bercea Mondial, din nou la inchisoare: Interlopul are de ispasit o pedeapsa de 13 ani pentru tentativa de omor

Bercea Mondiala ajuns din nou la inchisoare. Pe numele sau real Sandu Anghel, el a fost condamnat la 13 ani de inchisoare si a fost incarcerat pentru o tentativa de omor care a avut loc in 2009. Si fiul. continuă pe B1

Bercea Mondial, retinut de politisti la un an de cand a fost condamnat la 13 ani de inchisoare

Bercea Mondial si fiul sau au fost identificati si retinuti, miercuri, de politistii din Mehedinti. Pe numele celor doi existau mandate de executare a unor pedepse cu inchisoare de 13 ani, respectiv 9 ani. Cei doi au fost condamnati de Tribunalul Olt pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor.

Teatrele si cinematografele, inchise din nou. Ministrul Culturii: Arta este o victima colaterala. Nu am avut niciun focar

Evenimentele culturale din Bucuresti au fost interzise in urma deciziei luate, ieri, in cadrul Comitetului de Urgenta din Capitala. Artistii si actorii au de suferit din nou, din cauza reguilor impuse de pandemie si risca sa ramana fara niciun venit.

Novak Djokovic a comis-o din nou. A lovit inca un arbitru de linie, de data aceasta la Roland Garros: A fost un deja-vu. A fost o lovitura puternica (VIDEO)

Novak Djokovicloveste din nou. Dupa ce a fost descalificat din optimile de la US Open pentru ca a lovit accidental o femeie arbitru la linie, jucatorul de tenis a repetat incidentul, insa de aceasta data.

CORONAVIRUS |New York-ul din nou in carantina: Se inchid scolile, restaurantele si magazinele

New York-ul intra din nou in carantina si urmeaza sa reinchida scolile, restaurantele si magazinele in noua cartiere din Brooklyn si Queens, unde numarul infectarilor cu noul coronavirus creste.

PSD: Orban si gasca lui ameninta din nou romanii cu restrictii

Reprezentantii PSD ai afirmat ca Orban si gasca lui ameninta din nou romanii cu restrictii, fara a le pasa ca milioane de cetateni sunt condamnati sa sufere.

Noua Zeelanda a invins din nou coronavirusul, afirma premierul Jacinda Ardern

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a anuntat luni ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val epidemiologic, afirmand ca tara sa a invins din nou virusul, relateaza AFP si Axios, potrivit Agerpres.

JACINDA ARDERN, PREMIERUL NOII ZEELANDE: Noua Zeelanda a invins din nou virusul

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a anuntat astazi ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val epidemiologic, afirmand ca tara sa a invins din nou virusul.

George Burcea iubeste din nou dupa despartirea de Andreea Balan. Acum e clar: i-a gatit deja vedetei de la Pro TV

George Burcea a iesit castigat din Ferma. Oraseni vs. Sateni. Desi nu stim inca cine este marele invingator al emisiunii de la PRO TV, in urma aventurii de la Cocani, actorul s-a ales nu doar cu amintiri placute, ci si cu o iubire: Viviana Sposub. Cei doi s-au intalnit dupa ce s-au terminat filmarile, iar .

Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou. Nu a avut nicio retinere: ce a mai facut in Bucuresti

Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou si de data asta nu a mai avut nicio retinere. Sotia celebrului selectionar al Romaniei o blocat circulatia pe un intreg bulevard, pentru a-si cumpara cateva produse de infrumusetare. Viviana Radoi a blocat circulatia in Bucuresti pentru a-si cumpara cateva produse de infrumusetare Viviana Radoi, sotia lui .

Bercea Mondial, interlopul caruia Mircea Basescu i-a botezat o nepoata, se intoarce in inchisoare

Sandu Anghel, finul lui Mircea Basescu, a fost saltat de politistii din Mehedinti, miercuri, 7 octombrie 2020, alaturi de fiul sau, in urma sentintei definitive a Curtii de Apel Craiova. Este condamnat pentru tentativa de omor, pedeapsa fiind de 13 ani. Fiul acestuia are de ispasit 9 ani.

ştiri de la B1

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )