Libnet.ro
UNICEF

23:00

BERD finanteaza cu 6,6 milioane euro serviciile retelei de apa si canalizare din Hunedoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD finanteaza cu 6,6 milioane euro serviciile retelei de apa si canalizare din Hunedoara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda o finantare de 30 milioane lei 6,6 milioane euro) companiei regionale Apa Prod care furnizeaza servicii de apa si canalizare in sase orase din judetul Hunedoara pentru extinderea retelei si modernizarea serviciilor de furnizare a apei. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 80 milioane euro pentru proiectele de investitii POS CCE din lista de rezerva

Ministerul Fondurilor Europene MFE), coordonatorul activitatii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), a anuntat astazi, printr-un comunicat, ca va fi suplimentat bugetul apelului pentru proiectele de investitii mari pentru IMM-uri, ministrul de resort, Eugen Teodorovici, precizand ca, pana la sfarsitul acestei luni vor fi semnate cele 93 proiecte de investitii mari pentru IMM-uri, aflate pe lista de rezerva, cu o valoare totala nerambursabila de peste 80 milioane euro.

Deficit de 298 milioane euro in primele patru luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primele patru luni ale acestui an, un deficit de 298 milioane euro, comparativ cu 241 milioane in aceeasi perioada din anul 2013, potrivit datelor BNR.

TBI Bank a ajuns la active de 74 milioane euro

Activele TBI Bank Romania au ajuns la 74 milioane euro in luna martie a acestui an, din care creditele catre companii si populatie reprezinta 35,7 milioane euro, iar numarul total de clienti ai sucursalei din Romania se ridica la 10,000, transmite un comunicat al companiei.

Garanti Bank va primi de la IFC un imprumut in valoare de 35 milioane euro

Garanti Bank va primi un nou imprumut in valoare de 35 milioane euro de la IFC, membra a Grupului Bancii Mondiale, pentru finan and tarea companiilor mici and si mijlocii din Romania, transmite un comunicat remis astazi redactiei.

O familie ce detinea un lant de magazine confiscat de nazisti va primi o despagubire de 50 milioane euro din partea guvernului german

Mostenitorii unei familii evreiesti, proprietara unui lant de magazine ce a fost confiscat de nazisti in 1938, vor primi o despagubire de 50 milioane euro din partea statului german, a decis, joi, un tribunal din.

Tanasescu, BEI: Vom acorda UniCredit Tiriac Bank 60 milioane euro

Banca Europeana de Investitii va semna saptamana viitoare un contract de finantare cu UniCredit Tiriac Bank in valoare de 60 milioane euro, avand negocieri si cu alte institutii financiare, precum Banca Transilvania, CEC Bank si BCR Leasing, a declarat ieri vicepresedintele BEI Mihai Tanasescu.

BNR: Deficitul balantei de plati s-a adancit la 298 milioane de euro in primele patru luni

In perioada ianuarie - aprilie 2014 contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 298 milioane euro, comparativ cu 241 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, in principal pe fondul majorarii deficitului inregistrat de balanta veniturilor cu 878 milioane euro), a transmis vineri BNR. Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania date estimate) au totalizat 785 milioane euro in crestere cu 8,7% fata de perioada ianuarie-aprilie 2013), din care participatiile la capital inclusiv profitul reinvestit) au insumat 705 milioane euro, iar creditele intragrup 80 milioane euro.

Loto 6/49: Report de 3 milioane euro. Numerele extrase duminica

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 13 milioane lei aproape 3 milioane de euro), informeaza Mediafax. Vezi in articol numerele extrase duminica.

Investitie de 1,8 milioane euro pentru amenajarea unui terminal plecari la Aeroportul Arad

Compania brasoveana ICCO Energ va investi peste 1,8 milioane de euro in modernizarea Aeroportul din Arad, lucrarile constand in extinderea aerogarii prin transformarea terminalului cargo in terminal de pasageri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )