Libnet.ro
UNICEF

21:45

Peste 80 milioane euro pentru proiectele de investitii POS CCE din lista de rezerva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 80 milioane euro pentru proiectele de investitii POS CCE din lista de rezerva

Ministerul Fondurilor Europene MFE), coordonatorul activitatii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), a anuntat astazi, printr-un comunicat, ca va fi suplimentat bugetul apelului pentru proiectele de investitii mari pentru IMM-uri, ministrul de resort, Eugen Teodorovici, precizand ca, pana la sfarsitul acestei luni vor fi semnate cele 93 proiecte de investitii mari pentru IMM-uri, aflate pe lista de rezerva, cu o valoare totala nerambursabila de peste 80 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

Excedent bugetar primar de 711 milioane euro pentru Grecia

Guvernul central al Greciei a inregistrat un excedent bugetar primar de 711 milioane euro 968 milioane dolari) in primele cinci luni ale acestui an, comparativ cu un deficit de 970 milioane euro in aceeasi perioada din 2013, a declarat joi ministrul adjunct al Finantelor, Christos Staikouras, citat de cotidianul grec Kathimerini.

Ministerul Fondurilor Europene va suplimenta bugetul pentru proiectele de investitii mari destinate IMM-urilor

Ministerul Fondurilor Europene a anuntat ca va suplimenta bugetul apelului pentru proiectele de investitii mari pentru IMM-uri. Astfel, 93 de firme, aflate pe lista de rezerva, vor primi peste 80 de milioane de euro pentru proiectele de investitii POS CCE.

Investitie de 1,8 milioane euro pentru amenajarea unui terminal plecari la Aeroportul Arad

Compania brasoveana ICCO Energ va investi peste 1,8 milioane de euro in modernizarea Aeroportul din Arad, lucrarile constand in extinderea aerogarii prin transformarea terminalului cargo in terminal de pasageri.

Culita Tarata, acuzat de inginerii financiare de peste 80 de milioane de euro

Culi and ta Tara and ta PSD), pre and sedintele Consiliului Judetean CJ) Neam and t, este acuzat de inginerii financiare ce pot aduce pagube de peste 80 de milioane de euro, de catre deputatul PSD Ionel Arsene, potrivit unei declaratii depuse ieri la Camera Deputatilor.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 409 milioane de euro pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei al magistralei 5 de metrou

Comisia Europeana a aprobat, joi, o investitie de 409,5 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) pentru tronsonul Eroilor - Drumul Taberei din magistrala 5 de metrou, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene citat de Mediafax.

Chelsea i-a platit Barcelonei 33 de milioane de euro pentru Cesc Fabregas

Chelsea a anuntat, joi - pe site-ul oficial, ca l-a transferat pe Cesc Fabregas de la FC Barcelona in schimbul a 33 de milioane de euro. In varsta de 27 de ani, Fabregas nu a mai fost dorit la echipa de pe Camp Nou de Luis Enrique, noul tehnician al catalanilor.

Patru firme din Alba primesc 4,5 milioane de euro din fonduri europene pentru investitii in productie

Patru firme din judetul Alba primesc bani din fonduri europene pentru proiecte aflate pe lista de rezerva pentru sprijin financiar POS CCE. Este vorba despre investitii mari pentru IMM-uri, pentru care Ministerul Fondurilor Europene a facut publica decizia de finantare.

Tanasescu, BEI: Vom acorda UniCredit Tiriac Bank 60 milioane euro

Banca Europeana de Investitii va semna saptamana viitoare un contract de finantare cu UniCredit Tiriac Bank in valoare de 60 milioane euro, avand negocieri si cu alte institutii financiare, precum Banca Transilvania, CEC Bank si BCR Leasing, a declarat ieri vicepresedintele BEI Mihai Tanasescu.

BNR: Deficitul balantei de plati s-a adancit la 298 milioane de euro in primele patru luni

In perioada ianuarie - aprilie 2014 contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 298 milioane euro, comparativ cu 241 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, in principal pe fondul majorarii deficitului inregistrat de balanta veniturilor cu 878 milioane euro), a transmis vineri BNR. Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania date estimate) au totalizat 785 milioane euro in crestere cu 8,7% fata de perioada ianuarie-aprilie 2013), din care participatiile la capital inclusiv profitul reinvestit) au insumat 705 milioane euro, iar creditele intragrup 80 milioane euro.

Tanasescu, BEI: Vom acorda UniCredit Tiriac Bank 60 milioane euro

Banca Europeana de Investitii va semna saptamana viitoare un contract de 60 de milioane de euro cu UniCredit Tiriac Bank, avand negocieri si cu alte institutii financiare, precum Banca Transilvania, CEC Bank si BCR Leasing, a declarat joi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )