Libnet.ro
UNICEF

23:15

BESTIA cu chip uman: Un tanar a fost arestat preventiv dupa ce a violat si ucis o fetita de 10 ani

Antena3 Antena3,
BESTIA cu chip uman: Un tanar a fost arestat preventiv dupa ce a violat si ucis o fetita de 10 ani

Un tanar a fost arestat preventiv dupa ce a violat si a ucis o fetita de 10 ani, din Satu Mare, cadavrul copilei fiind gasit intr-un sac, la marginea unui lac secat, la cateva zile dupa ce familia o daduse. continuă pe Antena3

Gabor arestat preventiv dupa ce a furat aproape 60.000 de lei de la doi batrani

Un vanzator ambulant de oale si tigai a fost retinut si arestat preventiv la patru luni dupa ce a inselat doi varstnici din Hunedoara, carara le-a furat un teanc de bani.

Fostul presedinte Pervez Musharraf a fost arestat din nou, la o zi de la eliberare

Fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf a fost arestat, joi, de catre autoritati, fiind acuzat ca este responsabil de operatiunea fortelor de ordine asupra Moscheii Rosii din Islamabad din 2007, unde si-au.

Satu Mare:Tanar arestat dupa ce a violat si ucis o fata de 10 ani. ...

Un tanar a fost arestat preventiv dupa ce a violat si a ucis o fetita de 10 ani, din Satu Mare, cadavrul copilei fiind gasit intr-un sac, la marginea unui lac secat, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Satu Mare, Ana Petric, a declarat, sambata, ca politistii si procurorii au gasit, vineri dupa-amiaza, cadavrul unei fetite in varsta de 10 ani, care era cautata de mai multe zile intrucat familia anuntase ca a disparut de acasa duminica trecuta. Cadavrul fetitei a fost gasit .

Caz socant la Sibiu: O femeie a murit in toaleta unui dispensar si a fost gasita abia dupa 24 de ore

O femeie de 74 de ani din municipiul Sibiu, cu probleme cardiace, a fost gasita moarta, vineri, in toaleta unui dispensar din oras, de unde isi luase o reteta, dupa ce, initial, familia ei o daduse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )