Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fostul presedinte Pervez Musharraf a fost arestat din nou, la o zi de la eliberare

B1 B1,
Fostul presedinte Pervez Musharraf a fost arestat din nou, la o zi de la eliberare

Fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf a fost arestat, joi, de catre autoritati, fiind acuzat ca este responsabil de operatiunea fortelor de ordine asupra Moscheii Rosii din Islamabad din 2007, unde si-au. continuă pe B1

Noul Cod Rutier a fost amanat din nou, de Guvern.

Adoptarea noului Cod Rutier a fost amanata din nou, de Guvern. Proiectul de modificare a legislatiei in domeniul circulatiei a facut obiectul mai multor discutii aprinse in interiorul USL. Motivul amanarii ar fi constituirea codului unic in care trebuie platite amenzile de circulatie. Potrivit prevederilor proiectului, soferii indisciplinati nu vor avea o viata usoara. Potrivit proiectului supus dezbaterii publice, vor fi aspru sanctionati cei care conduc cu viteza excesiva, dar si o .

Pakistan: Fostul presedinte Musharraf, arestat la numai o zi dupa eliberare.

Autoritatile pakistaneze l-au arestat, joi, pe fostul presedinte Pervez Musharraf, acuzat ca este responsabil de operatiunea fortelor de ordine asupra Moscheii Rosii din Islamabad, in 2007, soldata cu peste 100 de morti. Pe 3 iulie 2007, fortele de ordine au intervenit pentru dispersarea protestatarilor refugiati in Moscheea Rosie din Islamabad, violentele soldandu-se cu peste 100 de morti, transmite Mediafax. Potrivit Reuters, autoritatile au decis arestarea lui Musharraf joi, dupa ce fusese .

Fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf, eliberat pe cautiune.

Justitia pakistaneza l-a eliberat, miercuri, pe cautiune, pe fostul presedinte Pervez Musharraf, aflat in arest la domiciliu de mai multe luni. Curtea Suprema l-a eliberat pe cautiune pe fostul presedinte Musharraf in dosarul fostului lider rebel Akbar Bugti, au anuntat avocatii acestuia din urma intr-un comunicat remis AFP. Musharraf, in varsta de 70 de ani, a fost plasat in arest la domiciliu in vila sa de la Chak Shahzad, la periferia capitalei Islamabad, protejata, din cauza .

NOUL COD RUTIER, AMANAT din NOU.

Adoptarea noului Cod Rutier a fost amanata din nou, de Guvern. Proiectul de modificare a legislatiei in domeniul circulatiei a facut obiectul mai multor discutii aprinse in interiorul USL. Potrivit prevederilor proiectului, soferii indisciplinati nu vor avea o viata usoara. Potrivit proiectului supus dezbaterii publice, vor fi aspru sanctionati cei care conduc cu viteza excesiva, dar si o alcoolemie mai mare de 0,2 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, soferii care nu-si vor plati .

Fostul presedinte al Pakistanului a fost eliberat pe cautiune

Pervez Musharraf, fostul presedinte al Pakistanului, a fost eliberat pe cautiune, miercuri, in urma deciziei luate de Curtea Suprema de Justitie de la Islamabad, informeaza AFP, citata de Agerpres. Anuntul a fost.

Cluj: Un asistent social a fost arestat pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o fetita de 11 ani dintr-o casa familiala

Un barbat angajat ca asistent social intr-o casa de tip familial din Turda, judetul Cluj, a fost arestat, marti, fiind acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o fetita de 11 ani din centru, cu acordul.

Seful antidrog din Siberia a fost arestat cand vindea heroina

Seful Politiei Antidrog din sud-vestul Siberiei a fost arestat, fiind acuzat ca a incercat sa vanda o cantitate neprecizata de heroina, anunta autoritatile locale. Oficialul a fost retinut saptamana.

Mircea Badea, banat din nou pe Facebook: Cred ca-mi bag picioarele in el

Mircea Badea pare decis sa renunte la Facebook, dupa ce a fost din nou banat pe cunoscutul site de socializare. Cred ca renunt la asta cu Facebook-ul. Bine, nu am fost eu convins nici inainte. Stiti de ce mi-am.

Optimi Cupa Romaniei: Vezi cu cine joaca Steaua, din nou! Programul meciurilor.

Meciurile din optimile Cupei Romaniei-Timisoreana au fost trase, azi, la sorti la Casa Fotbalului. Doar trei echipe din ligile inferioare au ajuns pana in aceasta faza a competitiei, majoritatea meciurilor fiind disputate intre din prima liga. Steaua Bucuresti va intalni in optimile de finala, din nou, ACS Poli. Cele doua vor reedita intalnirea de acum doua etape din Liga 1, cand ros-albastrii invingeau cu 3-0. Vezi programul complet al optimilor Cupei Romaniei-Timisoreana: Chindia .

Germania isi apara industria auto: UE amana din nou votul asupra reducerii emisiilor CO2.

UE a blocat din nou, prin Comisia Europeana, luarea unei decizii asupra nivelului mediu al emisiilor de CO2, care va trebui atins de fiecare producator in parte pana in 2020. Germania, care s-a opus de la inceput noului prag de 95 g/km a fost sustinuta de Marea Britanie, Cehia, Ungaria, Polonia si Slovacia, potrivit Automotive News Europe. Tinta de 95 g/km, media emisiilor CO2 care ar trebui atinsa de flota de vehicule a fiecarui producator in parte pana in 2020, este tot mai departe in urma .

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )