Libnet.ro
UNICEF

15:15

Caz socant la Sibiu: O femeie a murit in toaleta unui dispensar si a fost gasita abia dupa 24 de ore

Antena3 Antena3,
Caz socant la Sibiu: O femeie a murit in toaleta unui dispensar si a fost gasita abia dupa 24 de ore

O femeie de 74 de ani din municipiul Sibiu, cu probleme cardiace, a fost gasita moarta, vineri, in toaleta unui dispensar din oras, de unde isi luase o reteta, dupa ce, initial, familia ei o daduse. continuă pe Antena3

O femeie a fost gasita moarta in toaleta unui dispensar din Sibiu, dupa ce familia ei o daduse disparuta

O batrana in varsta de 74 de ani, cu probleme cardiace, a fost gasita fara suflate, vineri, in toaleta unui dispensar dinSibiu. Femeia a fost gasita in baie, decedata, blocand usa toaletei, dupa.

O femeie a fost gasita moarta in toaleta unui dispensar din Sibiu

O femeie a murit, vineri, in toaleta dispensarului Cedonia, cel mai mare centru medical de acest tip din Sibiu. in acest moment, nu se cunosc cauzele decesului.

O femeie a fost gasita moarta in toaleta unui dispensar din Sibiu. Victima a stat 24 de ore in baie, in timp ce familia o cauta cu disperare

O femeie in varsta de 74 de ani a murit in toaleta dispensarului Cedonia, cel mai mare centru medical de acest tip din Sibiu. Victima a ramas blocata in baie timp de 24 de ore, fara ca nimeni sa nu o gaseasca pana vineri dimineata.

iti torni mama, scapi de arest. Caz socant prezentat la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a adus in atentia opiniei publice cazul unui tanar suspectat de faptul ca si-a schimbat o lucrare in timpul unui examen pentru obtinerea unui post la Ministerul Muncii. Tanarului i s-a spus ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )