Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Andreescu abandoneaza din cauza unei accidentari la Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Bianca Andreescu abandoneaza din cauza unei accidentari la Turneul Campioanelor

Pentru jucatoarea Bianca Andreescu Turneul Campioanelor merge din rau in mai rau. continuă pe Online Sport

Val de retrageri la Shenzhen. Bianca Andreescu ar putea renunta si ea la Turneul Campioanelor, dupa Naomi Osaka

Dupa ce Naomi Osaka a anuntat ca se retrage de la Turneul Campioanelor dupa primul meci, din cauza unei accidentari la umarul drept, Bianca Andreescu ar putea abandona si ea, tot din motive medicale. Sportiva canadiana de origine romana a acuzat dureri la spate dupa confruntarea cu Simona Halep, pierduta cu scorul de 6-3, 6-7, .

Nu degeaba i-a cedat genunchiul. Bianca Andreescu a intrat in vizorul lui CTP. Adevaratul motiv pentru care a parasit Turneul Campioanelor

Dupa ce a comentat prestatia Simonei Halep din meciul cu Elina Svitolina, Cristian Tudor Popescu a luat-o la rost pe Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana a abandonat Turneul Campioanelor din cauza unei accidentari. CTP: Bianca Andreescu are 2, 3 kilograme in plus Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor, dupa ce s-a .

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Turneul Campioanelor. Duel romanesc la Shenzhen

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO Canadianca de origine romana Bianca Andreescu a recunoscut ca a admirat-o pe Simona Halep, fostul lider mondial al tenisului feminin, una din adversarele.

Cum o jignea mama Printesei Diana pe aceasta, din cauza relatiei cu Dodi Fayed. Ce a ascuns Casa Regala atatia ani

Cu toate ca Printesa Diana s-a stins intr-un accident din anul 1997, presa o mentine in prim-plan. Cei care o iubesc si acum doresc sa cunoasca multe detalii din viata sa, dat fiind faptul ca a plecat dintre noi prea repede. Iata cum o jignea mama sa! Totul se petrecea din cauza unei relatii amoroase.

Prezentator de la B1 TV, dat afara din cauza lui Cumpanasu. Ce s-a intamplat dupa cazul Caracal

Un prezentator de la B1 TV a fost dat afara din cauza unei legaturi mai vechi cu Alexandru Cumpanasu. Alex Ferariu a incetat colaborarea cu postul de televiziune dupa ce numele sau a aparut in declaratia de avere a candidatului la alegerile prezidentiale. Moderatorul TV l-a imprumutat cu suma de 300. 000 de euro in anul .

Momente emotionante pentru Bianca Andreescu, inainte de Turneul Campioanelor. A inceput sa planga in avion

Jucatoarea canadiana de tenis Bianca Andreescu a avut parte de momente emotionante, inainte de Turneul Campioanelor. Sportiva a inceput sa planga in avion. Bianca Andreescu, momente emotionante in avion, inainte de Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor a inceput duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia a fost mutata la Shenzhen de la .

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Simona Halep Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor, dupa un meci de 2 ore si jumatate. VIDEO

Simona Halep a castigat cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3 confruntarea cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor 2019. Romanca a inceput slab si a cedat primul set, iar in setul al doilea s-a impus la tiebreak. Simona a jucat mai bine in setul decisiv, cand lipsa de experienta a Biancai si-a spus cuvantul.

Turneul Campioanelor: Bianca Andreescu, eliminata dupa un abandon in meciul cu Karolina Pliskova

Cu genunchiul stang bandajat de la primele game-uri si cu mari probleme in deplasare, Bianca Andreescu a abandonat dupa ce a pierdut primul set al partidei cu Karolina Pliskova, scor 6-3. in urma acestui forfait, Andreescu a fost eliminata de la Turneul Campioanelor asta in cazul in care va mai putea fi pe teren contra Elinei Svitolina in ultimul meci al Grupei Violet). Halep vs Pliskova va stabili a doua calificata in semifinale.

Asa am trait Simona Halep - Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Bianca Andreescu din Grupa Violet la Turneul Campioanelor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )