Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Andreescu, pe culmile gloriei la doar 19 ani. Povestea de succes a unui tanar talent sau cum a pierdut Romania o mare campioana din cauza ca statul a esuat sa ofere o viata mai buna

B1 B1,
Bianca Andreescu, pe culmile gloriei la doar 19 ani. Povestea de succes a unui tanar talent sau cum a pierdut Romania o mare campioana din cauza ca statul a esuat sa ofere o viata mai buna

Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romana, a zdrobit-o pe Serena Williams in marea finala de la US Open, scor 6-3 7-5, si si-a adjudecat primul turneul de Mare Slem din cariera la doar 19. continuă pe B1

Bianca Andreescu scrie istorie. Doar Serena Williams mai sta intre ea si marele trofeu de la US Open (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, scrie istorie la doar 19 ani. A 15-a tenismena a lumii a invins-o pe Belinda Bencic, scor 7-6, 7-5, la capatul a peste doua ore de joc, si s-a calificat.

Bianca Andreescu, dupa triumful de la US Open: Am visat la acest moment

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a deveni prima jucatoare din Canada care se impune intr-un turneu de Grand Slam. Jucatoarea de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre modul in care se pregateste pentru meciurile importante, stilul sau de joc, cat si despre modul in care a reusit sa o invinga pe Serena Williams in finala de la Flushing Meadows, in ciuda revenirii americancei din setul secund, indeplinindu-si astfel unul dintre cele mai mari visuri.

Bianca Andreescu, despre victoria cu Bencic si calificarea in finala US Open: Am castigat pentru ca am luptat pana la capat. Nu am renuntat deloc

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a ajunge pana in marea finala. Jucatoarea canadiana de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre victoria din semifinale contra Belindei Bencic, precizand ca s-a impus in fata elvetiencei pentru ca nu a renuntat la lupta, mai ales ca in setul secund a fost condusa cu 5-2.

Bianca Andreescu, performanta istorica. Este in semifinalele US Open, dupa un sfert nebun cu Elise Mertens (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, a invins-o pe Elise Mertens, 3-6 6-2 6-3, si s-a calificat in semifinalele US Open 2019. La doar 19 ani, a 15-a tenismena a lumii este in fata unei.

Stirile ProTV: Povestea Biancai Andreescu, fata din Vaideeni care a invins-o la doar 19 ani pe Serena

O tenismena de origine romana este marea castigatoare de la US Open, dupa ce a invins-o pe Serena Williams. Marele succes le-a bifat sub steagul Canadei, acolo unde s-a nascut sportiva, insa primele antrenamente le-a facut la Pitesti, pe cand statea la bunici.

Bianca Andreescu a castigat turneul US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castigat turneul de grand slam US Open, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, numarul 8 mondial. Ca urmare a acestui succes, Andreescu urca pe locul cinci in clasamentul WTA. Simona Halep ajunge pe pozitia a sasea.

Bianca Andreescu: Ma simt in al noualea cer

Canadianca de origine romana Bianca Andreescu a castigat la 19 ani primul sau Grand Slam din cariera.

Bianca Andreescu, noua campioana de la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castig.

Curg URALELE pentru Bianca Andreescu dupa victoria la US Open. Serena Williams NU isi poate reveni din soc! (FOTO)

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castigat turneul de grand slam US Open, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, numarul 8 mondial,.

Elise Mertens a analizat in amanunt jocul Biancai Andreescu. Ce a putut spune despre jocul sportivei de 19 ani

Eliminata in sferturile de finala de la US Open de Bianca Andreescu, Mertens a fost intrebata la conferinta de presa despre atuurlle jucatoarei cu origini romanesti care reprezinta Canada.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )