Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bilant inundatii Galati: Peste 6.000 de persoane evacuate si 1.800 de case afectate

Antena3 Antena3,
Bilant inundatii Galati: Peste 6.000 de persoane evacuate si 1.800 de case afectate

Peste 6. 000 de persoane au fost evacuate si aproape 1. 800 de case au fost afectate de inundatiile produse in ultimele zile in 39 de localitati din judetul Galati, releva un nou bilant provizoriu prezentat la. continuă pe Antena3

Bilantul inundatiilor din Galati: 3.630 de persoane evacuate si 1.858 de case afectate

630 de persoane au fost evacuate si 1. 858 de case au fost afectate de inundatiile produse in ultimele zile in 34 de localitati din judetul Galati, releva un bilant provizoriu al Inspectoratului pentru.

INUNDATII GALATI. Numarul mortilor in urma viiturii a ajuns la noua.

Numarul persoanelor moarte in urma inundatiilor produse in judetul Galati a ajuns la noua, ultimul decedat fiind un barbat de 65 de ani, din localitatea Grivita, potrivit raportarii Prefecturii Galati, relateaza Mediafax. Citeste si INUNDATII GALATI. ANM: Nu putea fi emisa avertizare de cod rosu in Galati Noua persoane au decedat in urma inundatiilor produse in judetul Galati, potrivit unei raportari a Prefecturii Galati care vine la mai putin de o ora dupa ce vicepremierul Gabriel Oprea .

Bilant dupa inundatiile din Galati: Peste 3.600 de persoane evacuate, 1.800 de case afectate

Peste 3. 600 de persoane au fost evacuate si peste 1. 800 de case au fost afectate de inundatiile produse in ultimele zile in 34 de localitati din judetul Galati, releva un bilant provizoriu al Inspectoratului.

Inundatii in Colorado: Trei MORTI si sute de persoane EVACUATE.

Cel putin trei persoane au murit, iar alte cateva sute au fost evacuate, in urma unor ploi torentiale care au provocat inundatii in statul american Colorado vest), informeaza Mediafax. Doua persoane au fost gasite moarte in apropiere de orasul universitar Boulder, situat la nord-vest de Denver, iar alt corp a fost gasit de pompieri la Colorado Springs. Ne asteptam sa gasim si alti morti, a declarat un oficial din cadrul politiei comitatului Boulder, intr-o conferinta de presa, joi .

Galati: Cel putin 400 de persoane evacuate din Valea Marului din cauza unei noi viituri

O noua viitura s-a format in judetul Galati, dupa ploile torentiale de joi seara. Sute de persoane au fost evacuate, la numari 24 de ore dupa dezastrul de miercuri. Sunt amenintate inclusiv.

Galati: Cel putin 400 de persoane evacuate din Valea Marului din cauza unei noi viituri. Baraj rupt la Corni (VIDEO)

Autoritatile au dat alarma in localitatea Pechea din judetul Galati. Localnici sunt evacuati din locuintele inundate in urma viiturii puternice de vineri dimineata. Autoritatile au.

INUNDATII GALATI. ANM: Nu putea fi emisa avertizare de cod rosu in Galati.

Floriana Georgescu, director executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), a precizat, pentru Mediafax, ca nu putea fi emisa avertizare de cod rosu pentru ploile care au afectat miercuri zona din jurul orasului Tecuci, judetul Galati, deoarece aria vizata era foarte restransa. IMAGINI din INFERN: Cum arata Galatiul sub ape Georgescu a facut aceste precizari, in urma declaratiilor presedintelui Consiliului Judetean CJ) Galati, Nicolae Bacalbasa, care a spus ca se impunea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )