Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul victimelor cutremurului din Indonezia a crescut la 91/ Peste 200 de persoane au fost ranite

Hotnews Hotnews,
 Bilantul victimelor cutremurului din Indonezia a crescut la 91/ Peste 200 de persoane au fost ranite

91 de persoane au murit si alte cel putin 209 au fost ranite in urma cutremurului cu magnitudinea 7 care a a avut loc duminica in Indonezia, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

UPDATE VIDEOCutremur n Indonezia: Cel putin 91 de oameni au murit, peste 200 sunt raniti. Mii de cladiri s-au prabusit sau sunt grav avariate

Echipele de salvare au gasit luni haos si distrugere pe insula turistica Lombok din Indonezia dupa ce un cutremur de magnitudine 6,9 a ucis cel puti 91 de persoane si a provocat un exod in randul turistilor, speriati de al doilea seism din ultima saptamana, transmite Reuters.

Imaginile DEZASTRULUI provocat de cutremurul devastator din Indonezia: Autoritatile au anuntat un prim bilant al victimelor (VIDEO)

Cel putin 19 persoane au murit in urma cutremurului care s-a produs duminica in insula indoneziana Lombok, au anuntat autoritatile, precizand ca este vorba despre un bilant provizoriu, informeaaz.

Accident cumplit in Dolj: O motocicleta si o masina s-au ciocnit si apoi au luat foc. Bilantul victimelor(VIDEO)

Scene cumplite, la iesirea din Craiova spre Slatina. Un motociclist a murit, dupa ce a intrat intr-o masina, iar doua persoane aflate in autoturism au fost ranite, informeaza B1 TV. Tragedia s-a.

TRAGEDIE aviatica! Un elicopter s-a prabusit. BILANTUL VICTIMELOR

Un elicopter s-a prabusit in orasul Krasnoyarsk din Rusia, la aproximativ 180 de kilometri de orasul Igarka. Astfel, cel putin 18 persoane, dintre care si trei membrii ai echipajului si 15 pasageri, au.

ACCIDENT VIOLENT in Capitala: Doua autoturisme s-au izbit FRONTAL. BILANTUL VICTIMELOR

Trei persoane au ajuns la spital cu rani dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit frontal in cartierul Rahova din Capitala. Potrivit primelor informatii, accidentul s-a produs dupa ce una dintre masini a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )