Libnet.ro
UNICEF

10:01

Billboard: Cine sunt artistii cu cele mai bune videoclipuri din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Billboard: Cine sunt artistii cu cele mai bune videoclipuri din toate timpurile

Madonna, Michael Jackson si Beyonce au fost alesi de echipa revistei Billboard drept artistii cu cele mai bune videoclipuri din toate timpurile. continuă pe Adevărul

Cele mai bune retete de post. Sunt simplu de preparat si nici macar nu ingrasa

Cand excluzi din dieta ta carnea, ouale si laptele, crezi ca ramai cu putine alimente satioase si pline de nutrienti. Nimic mai fals. Exista si mancaruri de post care te ajuta sa compensezi lipsa alimentelor de originie animala, nu te ingrasa cand sunt consumate cu moderatie si potolesc si foamea. Cele mai bune retete de .

Cele mai bune 3 alimente pentru o inteligenta mai buna. Toti trebuie sa le avem in casa

Alimentatia este foarte importanta, mai cu seama ca iti ajuta organele. Ce trebuie sa mananci pentru o inteligenta mai buna? Stilul de viata trebuie sa fie armonios pentru a putea avea un trup si o minte sanatoasa. Hrana pentru o minte sanatoasa Trupul si mintea trebuie sa fie in armonie, pana la urma reprezinta casa .

Care sunt judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Cele mai putine imbolnaviri - 5 - au fost raportate in Harghita

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 236 - au fost raportate din nou in Bucuresti, urmat de judetul Prahova, cu 84 de imbolnaviri noi. Cele mai putine cazuri - 5 - au fost raportate in judetul Harghita.

Cele mai bune alimente care te ajuta sa-ti cresti masa musculara

Alimentatia joaca un rol foarte important atunci cand iti doresti un corp cu o foarte bogata masa mu.

Cele mai nocive alimente pe care le mananca romanii. Toti le avem in casa

Intre sanatate si pericol. Desi la baza sunt benefice corpului uman, preparate termic intr-un anume mod devin alimente-otrava. Avertismentele specialistilor si lista neagra a resurselor riscante realizata de OMS. Alimente nocive pe care le mananca romanii Sunt unele alimente caredevin mai gustoase atunci cand sunt supuse unor procedee termice la temperaturi inalte. Ele sunt, de .

Cele mai populare locuri din lume. Vestea data de Google

Salvarea de locuri pe harta este una dintre functiile tot mai populare ale Google Maps. Obiective turistice, pensiuni, restaurante, locuri de camping sau orice alt loc se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps. Care sunt cele mai populare locuri din lume Toate locurile acestea se regasesc in sectiunea Salvate din Google Maps, unde pot .

Bacalaureat 2020. Cele mai mari perle de la limba si literatura romana

Peste 42. 700 de candidati s-au inscris in vederea sustinerii probelor din a doua sesiune a examenului national de Bacalaureat 2020, incepand din 24 august. Proba cu cele mai mari emotii, cea la limba romana, s-a terminat, iar un nou val de perle s-a ridicat peste gradul de analfabetism functional al elevilor din Romania. Bacalaureat 2020: .

Judetele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 Scadere a numarului de imbolnaviri raportate in Capitala

Capitala are in continuare cele mai multe noi cazuri de coronavirus raportate - 159 -, mai putine insa fata de ziua precedenta, cand au fost peste 230 de cazuri. Cel mai afectat judet este Iasi, urmat de Prahova si Bacau.

Cele mai ieftine solutii pentru a elimina grasimea din bucatarie. Secretul gospodinelor care nu freaca aragazul s-a aflat!

O misiune extrem de dificila in bucatarie este sa nu murdaresti mobilierul, aragazul, sau hota atunci cand gatesti. insa, nu trebuie sa iti mai faci griji in aceasta privinta, caci ti-am pregatit cateva trucuri simple cu care vei putea curata, cu usurinta, petele de ulei. Cum elimini petele de gasime uscate de pe suprafete Uita .

Lista neagra a companiilor care au trucat licitatii. Cele mai multe privesc autostrazile

Consiliul Concurentei a publicat pe pagina sa de internet, pentru prima data, lista neagra a firmelor care au fost implicate in investigatii privind trucarea unor licitatii publice, printre numele cele mai cunoscute fiind Siveco, Energobit, Electrica sau Electromagnetica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )