Libnet.ro
UNICEF

17:15

La bine si la greu, dar pana cand? Care este juramantul de nunta cel mai greu de respectat

Antena3 Antena3,
La bine si la greu, dar pana cand? Care este juramantul de nunta cel mai greu de respectat

Nunta s-a terminat, casatoria a inceput si, odata cu ea, sarcina zilnica de a tine promisiunile facut in ziua cea mare. Dar care este, de fapt, promisiune care cantareste cel mai mult in relatie si care este si cel mai. continuă pe Antena3

Presedinta Coreei de Sud: Propaganda la frontiera va continua pana cand Coreea de Nord va prezenta scuze clare

Presedinta sud-coreeana Park Geun-hye a anuntat ca propaganda la frontiera cu nord-coreenii va continua pana cand Phenianul va cere scuze clare pentru amplasarea minelor de teren care au mutilat doi militari.

China: Orasul Interzis, inchis doua saptamani. Care este motivul

Orasul Interzis din China, emblematicul Palat Imperial situat in inima Beijingului, va fi inchis timp de doua saptamani, cand va avea loc o parada militara dedicata comemorarii celui de-al Doilea Razboi Mondial, relateaza Agerpres.

Lansarea in Iran a filmului Mahomed, AMANATA. Care este motivul

Filmul Mahomed, care prezinta copilaria profetului, trebuia lansat astazi in Iran, insa a fost amanat din motive tehnice, a anuntat producatorul si distribuitorul peliculei, Mohammad Reza Saberi, potrivit Agerpres.

Eugen Teodorovici: Vom vedea care este formula finala a Codului Fiscal, dupa discutiile politice, pentru ca saptamana viitoare sa intram cu ea in Parlament

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, luni, ca mai este nevoie de o discutie la nivelul liderilor politici, cu privire la Codul Fiscal, inainte de sesiunea parlamentara, pentru ca cea de saptamana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )