Libnet.ro
UNICEF

23:30

Bitdefender: Aplicatia multimedia BSPlayer a avut cinci ani o vulnerabilitate care putea fi exploatata de atacatori

Hotnews Hotnews,
 Bitdefender: Aplicatia multimedia BSPlayer a avut cinci ani o vulnerabilitate care putea fi exploatata de atacatori

Bitdefender recomanda utilizatorilor aplicatiei multimedia BSPlayer sa actualizeze produsul cu cea mai recenta versiune, in conditiile in care timp de cinci ani acestia au fost expusi unei vulnerabilitati care, odata exploatata de catre un atacator pentru a rula cod arbitrar, poate infecta PC-ul cu diversi virusi. Reprezentantii BSPlayer unul dintre cele mai cunoscute playere multimedia din lume) au realizat un update pentru a rezolva vulnerabilitatea, in urma notificarii primite de la Bitdefender. continuă pe Hotnews

Aplicatia multimedia BSPlayer, vulnerabila timp de cinci ani

Conform celor de la Bitdefender, utilizatorii BSPlayer au fost expusi timp de cinci ani de zile unei vulnerabilitati. Odata exploatata de catre un atacator pentru a rula un cod arbitrar, aceasta putea duce la infectiaPC-ului cu diversi virusi. Desi vulnerabilitatea creata in 2010 a incetat sa mai functioneze dupa ultimul update, lansatin urma avertizarii primite [] Aplicatia multimedia BSPlayer, vulnerabila timp de cinci ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Seful CJ Iasi cere Parlamentului sa nu aprobe Master Planul de Transport daca acesta nu include autostrada Iasi - Tg. Mures ca prioritate in urmatorii cinci ani

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, cere printr-o scrisoare deschisa adresata catre Parlamentul Romaniei sa nu aprobe Master Planul General de Transport MPGT) cand acesta va ajunge in forul legislativ daca acesta nu va include autostrada Iasi - Targu Mures printre prioritatile in urmatorii cinci ani. Deprecizat ca, in urma discutiilor avute la Bruxelles in luna martie, autoritatile de la Transporturi au revizuit prioritatea si ordinea de implementare a majoritatea proiectelor de autostrada, tronsonul Ungheni-Iasi-Pascani-Tg. Neamt, parte din intreaga autostrada Iasi - Tg Mures, fiind propusa spre implementare pana in 2020.

I-a fost interzis accesul la metrou TIMP DE CINCI ANI, dupa ce a facut ASTA

Un barbat din Marea Britanie nu mai are voie sa circule cu metroul londonez in orele de varf, timp de cinci ani, dupa ce a fost reclamat ca a atins in mod nepotrivit o tanara, profitand de aglomeratia din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )