Libnet.ro
UNICEF

23:01

Black Friday 2017, cele mai interesante oferte non-electronice. Mercedes S 350, redus cu 55.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2017, cele mai interesante oferte non-electronice. Mercedes S 350, redus cu 55.000 de euro

Nu numai retailerii din domeniul electronic -IT au oferte de Black Friday 2017. Companii care activeaza in diverse domenii au aruncat pe piata oferte menite sa atraga cat mai multi clienti. Aici, ofertele de vacante, parfumuri si autoturisme. continuă pe Adevărul

Black Friday 2017 eMAG aspiratoare. 10 oferte pe care nu trebuie sa le ratezi

Daca sunteti in cautarea unui aspirator, in aceasta perioada aveti cateva oferte pe care trebuie sa le studiati la cel mai mare magazin online, in cadrul campaniei Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri Black Friday 2017 eMAG aspiratoare:.

BLACK FRIDAY 2017. Istoria mai putin cunoscuta a nebuniei din Vinerea Neagra

Aceasta zi este considerata, de cei mai multi dintre noi, ca fiind inceputul perioadei de cumparaturi asociata sarbatorilor de iarna. Black Friday nu este, insa,.

BLACK FRIDAY 2017. Istoria mai putin cunoscuta a nebuniei din Vinerea Neagra

Aceasta zi este considerata, de cei mai multi dintre noi, ca fiind inceputul perioadei de cumparaturi asociata sarbatorilor de iarna. Black Friday nu este, insa, o sarbatoare propriu-zisa, chiar.

LIVETEXT Black Friday 2017. Statistici in timp real despre ziua cu cele mai multe reduceri din an si cele mai interesante oferte puse la bataie

Black Friday este in sfarsit aici. Toate lanturile mari de magazine s-au pregatit asa cum au stiut mai bine de aceasta zi si au venit in intampinarea clientilor cu mii de oferte pentru produsele lor preferate.

Black Friday la eMAG: cele mai bune oferte pe care le poti prinde de dimineata

EMAG, cel mai mare retailer online, a dezvaluit cateva produse din oferta sa de Black Friday 2017, care cuprinde doua milioane de produse si reduceri de patru milioane de euro. Am selectat cateva dintre cele mai mari reduceri din oferta eMAG de Black.

Black Friday 2017 cuptoare cu microunde. Cele mai mari reduceri eMAG

Black Friday 2017 cuptoare cu microunde. Vinerea Neagra este ocazia perfecta sa va cumparati un cuptor cu microunde. Reducerile sunt considerabile. LaeMAG, cel mai mare magazin online din Romania,.

Black Friday 2017 la eMAG: Laptopuri pe care sa te bazezi in orice situatie

Nu mai e mult pana la Black Friday 2017, iar daca vrei sa-ti cumperi un laptop bun, eMAG vine cu o multime de modele din care sa alegi. Laptopurile au devenit un accesoriu indispensabil pentru calatorii, mai ales pentru ca tabletele n-au reusit sa aduca marea schimbare pe care unii au propovaduit-o. Astfel, cand vrei [].

Black Friday 2017 cuptoare cu microunde. Reducerile eMAG s-au copt

Black Friday 2017 cuptoare cu microunde. Vinerea Neagra este ocazia perfecta sa va cumparati un cuptor cu microunde. Reducerile sunt considerabile. LaeMAG, cel mai mare magazin online din Romania,.

Black Friday 2017: ce sa alegi pentru PC-ul de gaming perfect

Black Friday 2017 se apropie, iar eMAG va pregati tot felul de reduceri, de la care componentele de gaming nu vor face exceptie. Black Friday 2017: Procesor AMD Ryzen 5 1600 Anul acesta pentru AMD a fost foarte prolific pentru divizia de procesoare, iar recomandarea noastra este un procesor AMD Ryzen 5 1600. in continuare [].

UPDATE Cele mai noi cifre de Black Friday 2017 de la PayU. Tranzactii inregistrate din 51 de tari

Platforma online de procesare plati cu cardul PayU a venit cu un nou update al situatiei de Black Friday 2017. Care este ponderea produselor IT din totalul vanzarilor de Black Friday.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )