Libnet.ro
UNICEF

21:45

Black Friday la eMAG: cele mai bune oferte pe care le poti prinde de dimineata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday la eMAG: cele mai bune oferte pe care le poti prinde de dimineata

EMAG, cel mai mare retailer online, a dezvaluit cateva produse din oferta sa de Black Friday 2017, care cuprinde doua milioane de produse si reduceri de patru milioane de euro. Am selectat cateva dintre cele mai mari reduceri din oferta eMAG de Black. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday 2017 eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice, cu ocazia Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte inainte de Black Friday 2017 eMAG.

Black Friday 2017, cele mai interesante oferte non-electronice. Mercedes S 350, redus cu 55.000 de euro

Nu numai retailerii din domeniul electronic -IT au oferte de Black Friday 2017. Companii care activeaza in diverse domenii au aruncat pe piata oferte menite sa atraga cat mai multi clienti. Aici, ofertele de vacante, parfumuri si autoturisme.

Black Friday 2017. eMAG atrage milioane de cumparatori. Care sunt cele mai bune oferte

Black Friday 2017 a inceput la eMAG la ora la 6:51 la cel mai inalt nivel de interes din istoria evenimentului. Peste 470. 000 de vizitatori au accesat simultan magazinul eMAG. ro in varful de.

Black Friday 2017 eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte

Ca si in anii trecuti, cel mai mare magazin online din Romania anunta oferte importante la mai multe categorii de produse. Iata, inainte de startul campaniei Black Friday 2017 eMAGcateva oferte la masini de spalat.

Nebunia BLACK FRIDAY 2017 CONTINUA! Vezi AICI CELE MAI BUNE OFERTE in timp REAL! REDUCERI de pana la 90%

Black Friday 2017 a inceput deja la unele magazine online, insa cea mai asteptata zi este 17 noiembrie, cand multi dintre principalii jucatori de pe piata dau startul reducerilor si al.

A inceput nebunia Black Friday 2017: Preturi de 1 leu si reduceri de 90%. Vezi cele mai bune OFERTE in timp real!

Black Friday 2017 a inceput deja la unele magazine online, insa cea mai asteptata zi este 17 noiembrie, cand multi dintre principalii jucatori de pe piata dau startul reducerilor si al.

Black Friday 2017. A inceput Black Friday la eMAG. Vezi cele mai bune oferte

EMag anunta ca peste 2 milioane de produse vor fi in oferta, valoarea totala a reducerilor va ajunge la 40. 000 de euro, iar fiecare client va gasi ceva pe placul lui. Printre cele care vor fi la preturi.

La ce trebuie sa fii atent ca sa alegi cele mai bune oferte de telefonie, internet sau televiziune de Black Friday

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a facut joi o serie de recomandari adresate utilizatorilor, astfel incat sa aleaga oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor de comunicare si consum.

LIVE Black Friday la eMAG a inceput! Vezi aici cele mai bune oferte!

Pana la Black Friday 2017 nu mai e mult, iar aici vei gasi toate informatiile care te intereseaza inainte de dimineata cea mare de la eMAG si nu numai. Cei de la eMAG sunt cei mai consecventi in ceea ce priveste evenimentul de Black Friday. Pe langa asta, acestia pregatesc si cel mai mare eveniment [].

Black Friday eMAG. A venit tsunamiul de ora 14: emag.ro a suplimentat ofertele

Black Friday eMAG. emag. ro a anuntat valul 2 de reduceri care contine noi promotii la mii de produse.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )