Libnet.ro
UNICEF

23:00

Black Panther face valuri in box office si invinge Deadpool

Playtech Playtech,
Black Panther face valuri in box office si invinge Deadpool

Nu putea exista un moment mai bun pentru ca Black Panther sa ajunga in cinematografe. Filmul celor de la Marvel este unic din multe puncte de vedere, iar incasarile impresionante au demonstrat acest lucru. Black Panther este primul film din MCU Marvel Cinematic Universe construit in jurul unei distributii de culoare. Desi nu s-au []. continuă pe Playtech

PLAYFILM Black Panther nu e doar despre eroii de culoare

Universul Marvel a mizat mult pe Black Panther. Nu se stiu insa daca din considerente rasiste sau datorita eroului complex. Chiar si asa, Pantera Neagra este un film cu si despre eroi, care-si face treaba. Am citit cateva comentarii si review-uri din presa internationala cu privire la Pantera Neagra. Universul cinematografic al SF-urilor este atins [].

Clipul de milioane de vizualizari: planul ilar prin care doi adolescenti au incercat sa intre la cinema pentru a vedea Black Panther VIDEO

Doi adolescenti din Statele Unite care isi doreau cu disperare sa vada filmul Marvel Black Panther si-au pus la bataie cea mai buna deghizare, inspirata din desene animate, in incercarea de a pacali angajatii cinematografului si a intra pe un singur bilet. Metoda inedita nu a functionat, insa filmarea a amuzat milioane de oameni.

Black Panther, debut fulminant in cinematografele din Romania (FOTO, VIDEO)

Black Panther Pantera Neagra), cea mai asteptata si, probabil, una dintre cele mai profitabile filme marca Marvel, a avut un debut fulminant si in cinematografele din Romania. Pe numele sau TChalla,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )