Libnet.ro
UNICEF

18:30

Blaga: Reuniunea PDL-PNL va avea loc miercuri

România Liberă România Liberă,
Blaga: Reuniunea PDL-PNL va avea loc miercuri

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, dupa o sedinta informala a conducerii partidului, ca reprezentantii PDL se vor intalni, miercuri, la Parlament, de la ora 17. 00, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: Nu se pune problema unei fuziuni PDL-PNL. Nu ne vom opune ca liberalii sa intre in familia popularilor europeni

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat luni ca nu se pune problema unei fuziuni intre PDL si PNL. Blaga a spus insa ca PDL nu se va opune intrarii liberalilor in Partidul Popular European PPE). Salut decizia lui Crin Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in PPE, a spus Blaga.

Dosare penale pentru amenintare si distrugere, in urma altercatiei electorale PDL-PNL, la Mures

Doi tineri implicati in altercatia electorala PDL-PNL de vineri seara, din Targu Mures, s-au ales cu dosar penal pentru amenintare si distrugere, politistii gasind asupra unuia dintre ei si arma cu care liberalii sustin ca au fost amenintati, transmite Mediafax.

Expozitia Demo Metal va avea loc in perioada 28-31 mai

Euroexpo si Tehnic Media inaugureaza cea de-a treia editie a Demo Metal, dedicata industriei de prelucrare a metalelor, ce va avea loc intre 28 si 31 mai la Romaero Baneasa, Bucuresti, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania. Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara, Niste Baieti sunt trupele care vor sustine recitaluri pe 30 mai 2014, incepand cu orele 19. Pentru fanii Alternosfera, Arenele Romane din Bucuresti au o insemnatate deosebita: anul trecut, pe 25 mai, formatia a incheiat Turneul EPIZODIA in acelasi loc, in fata a peste 3. 000 de fani - o performanta pentru scena de rock alternative de la noi.

Sulfina Barbu: Discutiile PDL-PNL vizeaza o colaborare politica. Un prim proiect comun, alegerile prezidentiale

Discutiile PDL cu PNL vizeaza o colaborare politica cu un prim proiect politic comun alegerile prezidentiale, a declarat, marti, vicepresedintele PDL Sulfina Barbu, pentru Mediafax. Discutiile cu PNL vizeaza o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )