Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un bloc din Campulung a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un bloc din Campulung a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze

Un bloc intreg din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV. continuă pe Ziarul Bursa

Un bloc din Campulung a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze

Un bloc din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV.

Locatarii unui bloc din Campulung, evacuati din cauza mirosului puternic de gaze

Zeci de locatari ai unui bloc din municipiul Campulung, judetul Arges, intre care si o persoana cu handicap locomotor, au fost evacuati, luni, din cauza mirosului puternic de gaze, nefiind inregistrate persoane care sa aiba nevoie de asistenta medicala, transmite Mediafax.

Pericol de explozie la Campulung! Un bloc intreg a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze (VIDEO)

Un bloc intreg din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV La un bloc de patru etaje se.

Campulung: Peste 20 de persoane, evacuate dintr-un bloc, din cauza unei posibile scurgeri de gaze. Un locatar ar fi uitat aragazul deschis

Peste 20 de persoane au fost evacuate, luni, dintr-un bloc din municipiul Campulung, din cauza mirosului puternic de gaze.

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York, evacuat dupa o alerta de securitate neconfirmata deocamdata

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York a fost evacuat, iar zborurile au fost anulate dupa ce in incinta aeroportului ar fi fost fost auzite focuri de arma. Politia a intervenit si a evacuat terminalul nr. 8 Plecari al aeroportului dupa ce a primit un telefon care anunta ca au fost auzite focuri de arma, a declarat un oficial citat de CNN.

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York, evacuat dupa o alerta de securitate neconfirmata

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York a fost evacuat, iar zborurile au fost anulate dupa ce in incinta aeroportului ar fi fost fost auzite focuri de arma. Politia a intervenit si a evacuat terminalul nr. 8 Plecari al aeroportului dupa ce a primit un telefon care anunta ca au fost auzite focuri de arma, a declarat un oficial citat de CNN. 24Investigatia preliminara nu a gasit cartuse de gloante sau alte dovezi privind focuri de arma in terminalul aeroportului.

Probleme pentru delegatia lui Manchester City. Avionul in care era a fost evacuat

Avionul care transporta membri ai clubului de fotbal Manchester City spre Bucuresti a fost evacuat, luni dimineata, inainte de a decola din Marea Britanie, dupa ce in cabina a fost semnalat.

FOTO + VIDEO: Un terminal al aeroportului JFK din New York, evacuat de urgenta

Terminalul 8 al Aeroportului JFK din New York a fost evacuat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce politistii au fost informati, printr-un apel telefonic, ca in zona s-ar fi auzit focuri de arma .

Alerta in Nisa. Un terminal al aeroportului a fost evacuat aproape o ora din cauza unui colet suspect (VIDEO, FOTO)

UPDATE: La aproape o ora dupa ce a inceput evacuarea, politia a indepartat pachetul, iar pasagerilor li s-a dat voie sa revina pe aeroport, informeaza RT. UPDATE: Un pachet suspect a fost gasit.

Oraselul Demnitatii a fost evacuat din Piata Marii Adunari Nationale

Corturile Platformei civice Demnitate si Adevar, instalate in Piata Marii Adunari Nationale pentru a protesta fata de guvernare, au fost evacuate ca urmare a deciziei instantei de judecata. Curtea Suprema de Justitie a mentinut in vigoare hotararile instantei in fond si celei de apel, care au dispus eliberarea Pietei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )