Libnet.ro
UNICEF

20:00

Locatarii unui bloc din Campulung, evacuati din cauza mirosului puternic de gaze

Hotnews Hotnews,
 Locatarii unui bloc din Campulung, evacuati din cauza mirosului puternic de gaze

Zeci de locatari ai unui bloc din municipiul Campulung, judetul Arges, intre care si o persoana cu handicap locomotor, au fost evacuati, luni, din cauza mirosului puternic de gaze, nefiind inregistrate persoane care sa aiba nevoie de asistenta medicala, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Un bloc din Campulung a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze

Un bloc din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV.

Pericol de explozie la Campulung! Un bloc intreg a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze (VIDEO)

Un bloc intreg din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV La un bloc de patru etaje se.

Campulung: Peste 20 de persoane, evacuate dintr-un bloc, din cauza unei posibile scurgeri de gaze. Un locatar ar fi uitat aragazul deschis

Peste 20 de persoane au fost evacuate, luni, dintr-un bloc din municipiul Campulung, din cauza mirosului puternic de gaze.

Momente de panica pentru locuitorii unui orasel din Mexic! Un un nor imens pare ca inghite cladirile (FOTO, VIDEO)

Locuitorii unui oras din Jalisco, Mexic, au trait momente de panica atunci cand au vazut ca un nor imens inghite cladirile, potrivit Mirror. Cu toate ca oamenii erau speriati de ceea ce se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )